Spectral

Spectral audio en tv meubelen

Spectral maakt techniek onzichtbaar!

Over Spectral audio en tv meubelen

De firma Spectral Audio Möbel GmbH uit het Schwäbische Bietigheim is één van de meest succesvolle audio en tv meubelspecialisten in Europa. Verantwoordelijk voor het wereldwijde succes van Spectral producten zijn de compromis-loze exclusieve designs, uitgekiende oplossingen, kwalitatieve materiaalkeuze, zorgvuldige verwerking en unieke eigenschappen.

De Jonge Hoek van Dijke presenteert u twee nieuwe tv systemen, Scala en Brick.

Met Scala van Spectral haalt U een mooi en allesomvattend lowboard tv meubel in huis. Een mooi design en allesomvattend dankzij de vele slimme oplossingen. Van een draaibare TV-adapter tot een gadget als een iPhone® dock, of een volledig onzichtbaar homecinema-systeem. Scala van Spectral heeft alles in huis.
Klep dicht en beleef een geweldig geluid vanuit het Spectral Scala SC1651 tv meubel. Het Spectral BRA1 virtual surround soundsysteem is een volwaardig 2.1 geluidsysteem. Zonder zichtbare kabels, subwoofer of speakers haalt U een hoogwaardig geluidsysteem in huis. Inclusief de Spectral universele afstandsbediening is het mogelijk om bijna alle overige randapparatuur te bedienen.

Daarnaast de nieuwe Spectral Brick: één design, drie breedtematen, vijftien modellen, talloze opties. U wenst een zwevend tv meubel maar U heeft niet de mogelijkheid om dit aan de muur op te hangen? Met de optionele rvs sokkel voor de Brick serie is het mogelijk om toch een zwevend effect te verkrijgen. De hoogglans gepolijste sokkel laat de vloer doorlopen in de sokkel. Spectral Brick is leverbaar in maar liefst 2000 kleuren, zo maakt U Uw Brick tv meubel helemaal uniek.

Met het infrarood link systeem bedient U Uw apparatuur achter een gesloten klep. Dankzij de infrarood verlengingskit is het mogelijk om 8 apparaten te bedienen met Uw eigen afstandsbediening.

Voor meer informatie, inspiratie, beleving en sound nodigen we U graag uit voor een demonstratie in onze showroom.