Spectral

Scala TV-meubel

Over Scala TV-meubel

Spectral Scala | TV-meubel 2.0

Lowboard TV meubel met plug-in voor iPod® en iPhone®.

Scala is méér dan alleen een TV meubel, het is een allesomvattende schoonheid met ongekende mogelijkheden. Scala van Spectral is maar liefst leverbaar in 2.000 unieke glaskleuren, zonder nog maar te beginnen over de vele opties.

Mooi en allesomvattend - eenvoudig uitbreidbaar - onzichtbare techniek.

Lowboard design tot in detail.

Het design van het TV meubel Scala is tot in detail doorgevoerd. Gekozen is voor een minimalistische aluminium greep wat in het vooraanzicht bijna een greeploos uiterlijk heeft.

Neem daarbij dat Scala optioneel leverbaar is met glazen zijkanten, een stofbespannen klep en maar liefst 2.000 unieke kleuren, maakt het dat Scala méér is als enkel en alleen een TV meubel.
 

Uitbreidbaar en koppelbaar.

Met de Scala van Spectral haalt u niet alleen een schitterend lowboard TV meubel in huis. Maar ook een TV dressoir welke uitbreidbaar en koppelbaar is. Zo heeft u de mogelijkheid om direct of op een later geschikt moment van Scala een echte lowboard combinatie te maken.

Door twee Scala elementen aan elkaar te koppelen en te kiezen voor een enkele voet (SCF1) in het midden, wordt elk Scala TV meubel een aaneengesloten geheel.

 

Opgeruimd staat netjes.

Functioneel design is bijvoorbeeld de schuiflade bij de Scala. Kies voor een model met een complete schuiflade met twee aparte vakken voor het opbergen van blu-ray, dvd of cd's. Of kies voor een inwendige schuiflade verborgen achter de klep met een spiegel glasfront als eye-catcher.

Optioneel leverbaar: CD-DVD inzet voor het geordend opbergen van 84 CD's of 32 DVD's.

Bijpassend combineerbaar.

Misschien is wel het grote geheim van Scala, de mogelijkheid om direct of achteraf het totaalplaatje te compleet te maken. De mogelijkheid om Scala lowboards aan elkaar te koppelen is er één, maar om ook te kiezen voor een bijpassende hangende wandkast met klep of een schuiflade maakt het geheel echt af.

Sound, iPhone®, draaibare TV-adapter.

Afwachten of kiezen voor woongenot?

Zeg nu zelf, u wilt toch ook enkel en alleen het mooiste beeld met het beste geluid en ook nog eens woongenot? Scala van Spectral maakt dit meer dan alleen waar.

Kies bijvoorbeeld voor de SC1651 met alle opties: draaibare TV-adapter, glazen zijkanten, iPhone®-dock, stofbespannen klep met daarachter een volwaardig 2.1 virtual surround soundsysteem.
 

In vele opzichten een primeur.

 

Scala van Spectral heeft het de capaciteit om uit te groeien tot een echt lowboard TV meubel, dankzij de volledige vrijheid om elementen aan elkaar te kunnen koppelen. Dat is Scala van Spectral.

 

1.10 meter of 1.65 meter breed in 3 basiskleuren, of een van de 2.000 unieke kleuren NCS-kleuren en een veelvoud aan extra opties