Spectral

Spectral Cocoon TV meubelen

Over Spectral Cocoon TV meubelen

Spectral Cocoon | iPad® prepared

Een nieuw tijdperk in TV meubels.

 

Stijlvol wonen en het beste enterainment laten samenkomen - met Cocoon, het exclusieve TV meubel van Spectral ontworpen meest de meest innovatieve oplossingen van dit moment. Het eerste TV meubel geschikt voor het integreren van de iPad®, iPhone® en iPod®.

 Spectral Cocoon maakt techniek onzichtbaar.

Spectral Cocoon

Voorbeeld van geslaagde integratie

Een nieuwe standaard in vormgeving van TV meubels is Cocoon. Dankzij de losse elementen is het mogelijk om elk Cocoon TV meubel modulair samen te stellen. Simpel en eenvoudig maar hierdoor komt het echte TV meubel design naar voren, een absoluut voorbeeld van geslaagde integratie.

Het TV meubel Cocoon van Spectral is geschikt voor elk TV merk. Het ontwerp van Cocoon is technisch zo doordacht dat er de keuze is om de TV op diverse manieren te presenteren.

De glasplaat is uitvoerbaar met een draaibare TV-adapter, een glasplaat met een kabeluitsparing of geheel vlak met de TV aan de wand gemonteerd.

Een ontwerp met groot effect.

Cocoon is een echt voorbeeld voor de integratie van audio- en video apparatuur in een TV meubel. Zowel technisch als innovatief doordacht tot in detail, met Cocoon haalt u een TV meubel in huis waar iedereen letterlijk stil bij zal staan.

De nieuwe generatie TV meubels.

De kwaliteit van Spectral is onmiskenbaar tot in de kleinste details doorgevoerd. Duitse degelijkheid is van toepassing op alle Spectral producten maar zeker toepasbaar op de Spectral Cocoon.

 

Van volledige soundintegratie tot de integratie van de iPad® - Cocoon is TV meubel 2.0 compromisloos in design en kwaliteit.