Pastoe

Landscape

Over Landscape

Het Landscape systeem van Pastoe kenmerkt zich door de bladen waartussen de componenten worden opgebouwd. Door af te wisselen met open elementen, valt het doorlopende blad mooi op en creeer je een speels karakter. Het kasten programma Landscape heeft eindeloze mogelijkheden in afmetingen, opstellingen en kleuren. Het creatieve, maar toch verfijnde karakter maakt Landscape uniek in zijn soort. Maak Landscape warm, stijlvol in volledig noten fineer, of juist heel uitgesproken luchtig in een contrastrijke kleurencombinatie.

De kleuren zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van een eigen Pastoe kast. Onder leiding van Joost van der Vecht, de designer bijheeft Pastoe zorgvuldig een kleurencollectie samengesteld met een tijdloos karakter. Via de studio pastoe configurator kunt u vast wat uit proberen, of de kleuren online bekijken. Uiteraard moet u de moeite nemen om de kleuren, de kwaliteit en de materialen in het echt zien! Bel ons voor een afspraak zodat u er zeker van bent dat we er  samen rustig voor kunnen gaan zitten. 

De Landscape kan worden uitgevoerd als tv-kast, dressoir en opbergkast. Het systeem is hangend, staand op een plint of op een onderstel verkrijgbaar

​De kasten zijn samen te stellen van 57 tot 399 breed en van 21 tot 280 hoog.

De combinatie op de foto, is de Landscape uit de Joost Selectie 2020. Design Joost van der Vecht (2012)

De serie Landscape Joost Selectie is snel leverbaar en aantrekkelijk geprijsd.​ 

Afmetingen: h60  - w256,5  - d45,5

Indeling:

Twee deuren, twee open vakken, een lade en een klep op een frame

​kleuren

Noten, ash, sienna en zwart op een zwart frame

​prijs: van €3350 voor €2790

​mogelijkheden

De Landscape Joost Selectie is een standaard uitvoering.

materiaal

Gelakt MDF, gelakt fineer en massief staal

levertijd: Klik hier voor actueel overzicht