Mintjens

Brooklyn

Elegantie met een ruig randje 

Over Brooklyn

Deze tv-meubel is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren eiken 

Met de Broolyn collectie ontdek je het ideale huwelijk tussen hout en staal. De dunne stalen afwerking zorgt voor een strakke mkoderne look, terwijl karakter eikenfineer een robuuste touch geeft aan deze collectie. Brooklyn vormt de perfecte match tussen verfijnd en stoer. 

 

Het hout dat wordt gebruikt voor deze collectie is eikenfineer. Dit is een uniek procedé waarbij het gevoel van oude eiken balken wotdt weergegeven. Deze authentieke uitstraling toont de scheuren en noesten dat een natuurproduct zoals eik puur, mooi en zeer uniek maakt. 

 

Deze prachtige collectie is letterlijk in een modern jasje gestopt. Door het omvatten van een dunne stalen plaat, creëert men een minimalistisch en filigraan programma. Dit zorgt voor een vorm elegantie  die perfect past in elk interieur. De strakke vormgeving maakt van Brooklyn een tijloos programma, gemaakt van prachtige, mooie en tijdloze materialen. 

De dressoirkasten en de tv-meubelen hebben een push-to-open systeem. Dit houdt in dat u zonder eige moeite de kast kunt openen en daarvoor zijn geen handvaten nodig. Dit creëert een zeer elegante uitstraling. 

De metalen frames is roestvrij en krasbestendig