Gealux

Relaxfauteuil ARC 8000

Over Relaxfauteuil ARC 8000

[R]Evolution serie

De [R]Evolution Serie relaxfauteuils van Gealux is de meest innovatieve serie (ARC Systeem), verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Een ware evolutie in slimme comfortfuncties. Alle systemen binnen deze serie beschikken over een topswing (manueel) die de nek en het hoofd optimaal kan ondersteunen.

Het Basic systeem, een systeem zonder voetklep, heeft een manueel bedienbaar relaxmechanisme d.m.v een gasveer.

Het TR- systeem, is uitgevoerd met een gepatenteerd en manueel bedienbaar relax systeem met voetklep.
De ingebouwde kantelfunctie, wordt geactiveerd wanneer het voetklep mechanisme in werking wordt gezet.

Het revolutionaire ARC systeem, is het meest vernieuwende systeem, dat volledig automatisch d.m.v 2 motoren en een Accu zorgt voor de ideale relaxpositie (Hart-Balans functie). Waarbij alle spieren optimaal kunnen ontspannen en waar de benen iets hoger liggen dan het hart en daardoor een perfecte bloedsomloop wordt gecreëerd. Dit systeem is tevens voorzien van een retourknop, waarmee zowel rug als voetklep in een beweging worden teruggezet naar de beginstand.

U heeft de keuze uit een uitgebreide collectie leer en stof van de beste kwaliteit. Kijk vast online voor de mogelijkheden, we kunnen u in de winkel alle materialen laten zien en voelen.

Ervaar het ultieme zitcomfort van de relaxfauteuil ARC 8000 in onze winkel, we adviseren u graag bij het kiezen van uw optimale relaxfauteuil.