Jori

Daydreamer
Tijdelijk ontvangt u 15% korting op accessoires van Jori.

Over Daydreamer

TWEE NIEUWE DESIGNER ASSOCIATIES LEVEREN JORI BIJZONDERE AWARDS OP


De hypergestyleerde relax DAYDREAMER van designer Joachim Nees (D) is eervol bekroond door de internationale vakjury.

Begin 2019 presenteerde JORI op de meubelbeurs van Keulen de creaties van de Duitse designer die hiermee zijn debuut maakte als ontwerper voor het Belgisch zitmeubelbedrijf.

Duits designer Joachim Nees geeft met zijn interpretatie van de relax DAYDREAMER de aanzet tot een uitgesproken nieuw en verjongend aspect van de JORI relaxcollectie.

Dat is de internationale ‘Rat für Formgebung’ niet ontgaan. In het kader van de Iconic Interior Awards bekroonde de vakjury de creatie als ‘Best of the Best’ binnen de categorie ‘Seating Furniture’ en bovendien niet minder als dé ‘winnaar’ van de German Design Awards 2020 binnen de categorie ‘Furniture’.

Dankzij deze bijzondere awards krijgt JORI’s Daydreamer een prominente plaats op de Iconic Interior Awards Exhibition tijdens IMM 2020 in Keulen.

                                    

 

Door ononderbroken rondingen is felaxauteuil Daydreamer van Jori zeer royaal en nestelbaar. Een moederschoot om na een uitdagende dag op adem te komen. Daydreamer biedt precies het comfort dat van JORI verwacht wordt.
De compacte afmetingen, de golvende voet in zwarte of bronzen structuurlak en de combinatie van de bekleding in stof en leer maken het verhaal helemaal af.

Met het ontwerp Daydreamer start JORI een eerste samenwerking met de Duitse ontwerper Joachim Nees en plaatst hiermee een opvallend nieuw accent op de huidige relaxcollectie. Weg van gestructureerde en duidelijke contouren, komt de nieuwe Daydreamer met zijn gesculpteerde, gebogen lijnen opvallend subtiel en uitnodigend over.

Met passie voor tijdloos design, functionaliteit, ergonomie en in de eerste plaats aandacht voor de behoefte van u als gebruiker, hebben Joachim Nees en JORI duidelijk een match gevonden in de nieuwe relaxfauteuil Daydreamer.

Lees meer over het ontstaan van Daydreamer op de website van Jori. Vergeet daarna niet om langs te komen om het comfort van Daydreamer bij ons uit te proberen, we adviseren u graag over het kiezen van een mooie passende kleurencombinatie. 

Praktische informatie

- beschikbaar in mono-move versie.

- medi beschikbaar met zithoogte + 4 cm.

- Leverbaar in leder, stof of microvezel.

- Keuze uit 16 voeten. Optioneel in andere licht gestructureerde JORI standaardlakken.

- Keuze uni-bekleding : volledig in zelfde lederen bekleding (niet mogelijk in Vegetalia) of zelfde stoffen bekleding.

- Keuze combi-bekleding : buitenkant leder of stof en binnenkant verschillend leder of stof.

- Frame : stalen mechanisme.

- JORI garandeert een maximale belasting tot 120 kg.