Relaxfauteuils

Het meest comfortabele meubelstuk in huis is toch wel een relaxfauteuil. Mits hij helemaal op u is toegepast. Dat is het mooie van onze op maat te maken collectie relaxstoelen. Laat u achterover zakken en kies uw favoriet! 

'Wat leuk, dat u deze pagina bezoekt,

U heeft online gezocht naar een relaxfauteuil, daar heeft u vast en zeker een goede reden voor.

Een relaxfauteuil schaft u aan om kostbare momenten te beleven; onderuit, meegesleept door een goed boek, ontspannen met uw koptelefoon op uw favoriete muziek beluisterend, of  ingespannen de finale van uw favoriete sportclub kijkend.

Goede redenen om deze zoektocht uiterst zorgvuldig te doen:

Het design moet kloppen en perfect passen in uw interieur qua kleur, maar niet minder belangrijk qua formaat.

Moet de relaxfauteuil vast zijn of juist kunnen draaien, handverstelbaar of met een elektrische bediening?
……..En dan volgt natuurlijk als belangrijkste adviespunt; het zitcomfort.

Uw nieuwe relaxfauteuil kunnen wij geheel aanpassen in zithoogte, zitdiepte ect.. Zegt u het maar, de stoel wordt voor u op maat gemaakt. Maak daarom beslist gebruik van onze expertise en vakmanschap.!

Een paar tips kan ik u hierbij vast meegeven;

- Sluit de holling van de knieën goed aan in de ronding van de zitting? Dit is voor in een relaxfauteuil heel belangrijk!
- Let goed op welke bekleding u op uw relaxfauteuil kiest, we hebben allemaal een andere huid!
- Voor de dames; let op wanneer u met hoge hakken gaat proefzitten in de winkel; dat kan veel uitmaken in de zithoogte, als thuis lekker de pantoffeltjes aan gaan.

Voel u welkom bij BINNENUIT, onze ervaring, expertise en natuurlijk onze overheerlijke koffie zijn gratis!!
Daarnaast hebben we natuurlijk ook een prachtige collectie relaxfauteuils voor u klaar staan om heerlijk uit te proberen; We voeren mooie merken als Jori, De Toekomst en Flexlux. Neem vast online een kijkje in ons aanbod, maar schroom niet om ze rustig uit te komen proberen in onze winkel; waar het voor genieten kan beginnen!'

Tot gauw,

Ronald de Jonge