Harvink

Uncle Sam Retro

Over Uncle Sam Retro

De Uncle Sam retro fauteuil van Harvink is 10 jaar uit collectie geweest, maar nu terug in collectie als retro editie, met een verbeterd zitcomfort en een aantrekkelijke prijs! De rug is heerlijk hoog, waardoor uw schouders rusten en u uw hoofd kwijt kan. Het frame is volledig zichtbaar en een estetisch onderdeel van de fauteuil/ Standaard is het frame gepoedercoat zwart, maar het is tegen meerprijs mogelijk in chroom.

De Uncle Sam fauteuil combineert mooi met de harvink Forum banken.

De afmetingen van de fauteuil zijn 73 x 84 x 80 hg

De zithoogte is 45 cm.
De zitdiepte is 50 cm.

De Uncle sam is mogelijk in stof en leer.

Stof

Twijfelen is de weg naar een juiste keuze. Soms kom je er niet helemaal uit. Twijfelt u bijvoorbeeld tussen een frisse, wollen bekleding of  stoer leer. Dan wordt een knoop doorhakken simpeler als u onthoudt dat de hoes er gemakkelijk af kan worden geritst. Bestel eventueel later heel gemakkelijk een compleet nieuwe stoffering.

Leer

Leer is een geweldig natuurproduct. En met de natuur wil Harvink zorgvuldig omgaan. Alle leersoorten worden afgenomen bij looierijen die milieubewust werken met huiden van Europese runderen. Deze runderen komen van kleine boerderijen waar de aandacht voor het welzijn van de dieren groot is. Vanzelfsprekend gaat het hier altijd over topkwaliteit leder

Comfort

Typisch zo’n voorbeeld van onzichtbaar verschil: de vulling. Harvink kent het belang hiervan en gebruikt dus het beste koudschuim voor de meubels. Koudschuim volgt de contouren van je lichaam, ondersteunt het perfect en garandeert jarenlang zitcomfort.