Pode

Spot Two

Design Thijs Smeets

Bij bestelling van een Pode-fauteuil, ontvangt u nu gratis een Bayan bijzettafel of Bottle Stool cadeau. Kiest u het keramieken bijzettafeltje van Roderick Vos, of de originele kruk met wijnfleshouder van Kranen/Gille?

Over Spot Two

De Spot Two fauteuil van Pode is een ontwerp van Thijs Smeets. De spot is een comfortabele draaifauteuil waarbij hij wordt gekenmerkt door zijn organische lijnen en uitnodigend karakter. Thijs Smeets heeft het ontwerp van de Sparkle fauteuil als basis gebruikt waardoor ze veel gelijkenissen hebben, maar toch heeft de Spot een eigen gezicht. De zitting van de fauteuil is vast gestoffeerd en is met een hoge rugleuning voor extra zitcomfort. Ook kunt u kiezen voor een bijpassende hoofdkussen en een poef.

De binnen- en buitenkant kunt u apart van elkaar laten stofferen om zo een combinatie te creëren die volledig aansluit op uw persoonlijke woonwensen. Bijvoorbeeld voor een speelse combinatie met een achterzijde van leer en een mooie wollen stof aan de binnenzijde. Daarnaast heeft u keuze voor een eikenhouten of aluminium voet.

 

Afmetingen: 

Breedte 75 cm, diepte 80 cm, hoogte 106 cm en zithoogte 48/50 cm.

Bij ons staat hij in de winkel met een binnenzijde van stof Tweed 490 Kombu, een buitenzijde van leer Perle 4210 Moss en een aluminium voet in Epoxy Raven.

Hulp nodig bij het zoeken naar uw perfecte fauteuil? Kom een bezoekje nemen aan de Jonge Hoek van Dijke en één van onze adviseurs zal u helpen!