Artifort

Shark

René Holten, 2011

Vanwege het grote succes van de Shark eetkamerstoel is deze vanaf september verkrijgbaar in het Shark Exclusive-programma. Dit programma heeft een zeer korte productie doorlooptijd en is na bestelling in twee weken af fabriek leverbaar. Onderstaand leest u de voorwaarden.

Over Shark

Bij bestelling van de Shark Exclusive ontvangt u de eetkamerstoelen binnen 4 weken. Binnen de Shark Exclusive serie heeft u de keuze uit de volgende kleurcombinaties:

 

De Shark Exclusive is vanaf 4 stuks te bestellen. Uiteraard blijft de Shark stoel te bestellen in andere kleurcombinaties en loopt deze mee met de reguliere productie doorlooptijd.

Productinformatie

De Shark is een uiterst comfortabele eetkamer- en vergaderstoel van de hand van ontwerper René Holten. Deze designstoel dankt zijn naam aan de gelijkenis met het profiel van het gevreesde roofdier. Je hebt echter niets te vrezen van de Shark. Integendeel. Hij biedt een uitstekend zitcomfort. Stevig. Met extra steun in de rug. Een prettige designstoel voor lange avonden aan tafel of voor een productieve vergadering.

Materialen

Stoffering;
Textiel of leer, keuze uit heel veel mooie stoffen van de Ploeg Kvadrat of Artifort zelf.

Het onderstel kunt u zelf bepalen; 
Een 4-poot: chroom of poedercoat.
Draadframe slede: chroom of poedercoat.
Cross-base not draaibaar: gepolijst aluminium met chromen zuil. Optioneel in poedercoat.
Cross-base draaibaar met retourmechanisme: gepolijst aluminium met chromen zuil. Optioneel in poedercoat.

Download hier alle technische informatie