Tara family

Een familie met veel gezichten

Over Tara family

De Blake-Joni-Tara familie is Bert Plantagie ten voeten uit. U kiest het kuipje & het onderstel en concentreert zich vervolgens op kleur en sfeer. De Bert Plantagie collectie bestaat uit meer dan 50 leder en meer dan 200 stof kleuren en leent zich uitstekend voor een duo-stoffering. Het allerbelangrijkste: het zitcomfort van deze stoelfamilie is fantastisch! 

De familie bestaat uit 3 verschillende varianten kuipjes, Blake heeft een ronde rug, Joni en rechte rug met onderin een inkeping, oftwel een taille. De Tara loop vrijwel recht. Daarnaast kunt u kiezen uit 10 verschillende onderstellen.

De extra opties zijn de keuze uit een stolpnaad, een enkelnaad, een comfort matstoffering en een gesloten arm. 

LEKKER LAID BACK:
De bestaande kuipen uit de Blake/Joni/Tara-familie zijn nu ook te combineren met een nieuw onderstel, dat standaard draaibaar is: de Donna. Dit onderstel is optioneel uit te rusten met een kiepfunctie (meerprijs: 70 euro), waardoor je met een druk op de knop kunt genieten van een licht verend effect. Heerlijk tijdens lange vergadersessies (of als je iets te zwaar getafeld hebt! 

 

Gelukkig wordt u bij al deze keuzes ondersteunt door de configurator, waar u zelf uw favoriete eetkamesrtoel samenstelt. Uiteraard adviseren wij u graag bij het maken van uw keuze en vertellen we u graag alles over de stoffen en leersoorten. Kom snel langs, want het comfort moet u toch echt zelf gevoeld hebben!