Nix design

Trunk

indrukwekkende boomstamtafel

Over Trunk

Deze indrukwekkende, massief eiken boomstamtafel heeft een vol houten tafelblad gemaakt uit 1 stuk eikenhout. De voet is gemaakt van metaal en is aan elkaar gelast. Standaard is het onderstel uitgevoerd in blauwstaal. Blauwstaal is warmgewalst staal. Over het staal ligt een laagje, de zogeheten walshuid, dat een warme, blauwachtige gloed creëert. Deze gloed is overigens niet te beïnvloeden, omdat hij ontstaat tijdens een ononderbroken,

industrieel proces. Dit maakt het grillig, met kleurverloop, of met een kleur die bijna zwart, duidelijk blauw of zelfs helemaal niet blauw is! 
Geen oneffenheden? Als optie voor wie het uiterlijk van blauwstaal wil benaderen, maar de oneffenheden niet wil, bieden we tegenwoordig ook mat grijs staal aan (grey) zie grote foto boven.

De hoogte van de tafel is 76 cm en de dikte van het blad is circa 4 cm. De hoogte van vloer tot onderligger is ca. 70 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

Boomstamtafel ‘TRUNK’ is in een aantal standaardmaten leverbaar. Op verzoek is de tafel ook in afwijkende maten leverbaar.

Boomstamtafel ‘TRUNK’ kan onbehandeld of in diverse kleuren worden afgewerkt. Alle kleuren worden aangebracht met een 2 componenten lak waardoor het tafelblad water- en vuilafstotend is. De tafel is dus zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk af te nemen met een natte doek.

Binnenuit heeft de Trunk staan in de grootste lengtemaat van maar liefst 300 cm.