Qliv

Side to Side

Comfort en elegantie

Over Side to Side

Deze opvallende tafel biedt comfort en elegantie aan een eetkamer. Robuust maar toch verfijnd , het ontwerp is voorzien van een tafelblad van massief Frans eiken. Zoals de naam van de tafel al zegt, bestaat het blad uit twee helften in de lengte . De Side to Side wordt gedragen door een gewaagd stalen frame gemaakt met behulp van een speciale laser technologie. De combinatie van hout en staal, verbonden door een verfijnde afwerking resulteert in een unieke eigentijdse tafel .

Side- to- side kan worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en ruimtelijke behoeften. De tafel bestaat in verschillende afmetingen , in verschillende houtsoorten en met een enkele in plaats van dubbele plank. Bovendien kunt u het metalen frame in de kleur van uw keuze bestellen en zelfs de positie naar eigen inzicht wijzigen .

Al met al een originele, vernieuwende toevoeging binnen onze uitgebreide collectie eettafels, bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie, prijzen en persoonlijk advies, of kom langs bij Binnenuit.