Willisau

Prato

Over Prato

Prato van Willisau bewijst dat fragiel, stabiel kan zijn. Het hoogstaande onderstel is dan wel fijn, maar een zeer stabiele drager, zelfs wanneer de eettafel uitgetrokken is. Dit uitrekken gebeurt met behulp van het zogenoemde softmotion systeem; eenvoudig en gedempt te bedienen. Willisau is al vele jaren marktleider op het gebied van dit uitreksysteem: de slechts 40 millimeter dunne geleiderail biedt veel voordelen: uw benen zijn vrij en kunnen zelfs over elkaar worden geslagen. Bovendien kunnen de meeste stoelen met een armleuning onder de tafel worden geschoven. 

Aan de smalle zijde van de tafel wordt de handig te bedienen hendel van de vergrendeling losgezet. Het uittrekbare blad loopt vederlicht en zacht. De vergrendeling wordt opnieuw vastgezet en de tafel is klaar om gedekt te worden. Ook zware inlegbladen uit glas of keramiek met een lengte tot 150 centimeter kunnen worden ingebouwd. Uitgetrokken blijft iedere tafel stabiel en het blad recht.
 
Willisau Switzerland: Precies op maat. 

Deze tafel is niet zuinig met haar charmes; u heeft een uitgebreide keuze uit tafelbladen. In keramiek, hpl , glas, massief hout, fineer. Het onderstel kan in aluminium in elke gewenste kleur gelakt. Ontdek vast de mogelijkheden met de online configurator.