Arco

Joist

Over Joist

Eettafel Joist van Arco is door zijn ronde vorm een echt oermodel. Door de centrale kolom is er veel beenruimte en bewegingsvrijheid. De ronde vorm maakt Joist een sociale tafel: iedereen kan elkaar aankijken. Het blad wordt gemaakt in een doorsnede van 136 cm. of 160 cm. U heeft de keuze uit massief eiken, gerookt eiken of noten in verschillende afwerkingen. De centrale kolomvoet is gemaakt van gegoten aluminium. Door de bijzondere, smalle ribben van de kolom, heeft de ambachtelijke gieterij de grenzen van wat mogelijk is met zandgieten opgezocht. Dat heeft geresulteerd in een uiterst elegante, moderne uitstraling en vormt een mooi contrast met het robuuste blad. De kolom kan in alle Arco lakkleuren worden afgewerkt. 

Joist is ontworpen op basis van het “design to disassembly” principe: de tafel kan compleet gedemonteerd worden, waardoor alle onderdelen te recyclen zijn. Het is mogelijk om zowel het massief houten blad als de kolom na verloop van tijd weer op te knappen. 

Neemt u voor de mogelijkheden vast een kijkje online, maar bezoek zeker onze showroom en laat u verwonderen over dit bijzonder, fraai ontwerp.