Odesi

Branch

mooie, stoere tafel

Over Branch

De Branch eettafel is gemaakt van prachtig Europees eiken. Het eiken hout wordt op vakkundige wijze gedroogd en verwerkt, hierdoor is het zeer sterk en duurzaam in gebruik. Wij kiezen alleen de beste delen van de eik, dat is te zien aan de mooie houtstructuur in het tafelblad.

Ontwerp: Marc Th. van der Voorn 

- specificaties en afwerking

Afmetingen
Lengte: 240 en 300 cm
Breedte: 100 cm
Hoogte bovenkant tafelblad: 75 cm
Hoogte onderkant tafelblad: 70 cm

Zitplaatsen
Bij deze eettafel is het mogelijk om de ruimte tussen de poten aan te passen. Naar wens zijn deze dichter bij elkaar te plaatsen of meer naar het midden. Het aantal zitplaatsen verschilt per afmeting, hiervoor kunt u de volgende aantallen als uitgangspunt nemen: 
- Branch 240: 6 stoelen
- Branch 300: 8 stoelen

Beschermende afwerking
Onze eiken meubels zijn afgewerkt met de hoogste kwaliteit houtolie. Deze unieke olie geeft het hout zijn kleur en beschermt tegen vocht en vuil. De Branch eettafel is hierdoor opgewassen tegen de meeste soorten vlekken. Bij elke tafel leveren wij onderhoudsolie inclusief een gebruikshandleiding.

De ontwerper over de Branch

Een robuuste eiken eettafel met verrassende details. Het blad en de poten zijn op een 'luchtige' manier met elkaar verbonden. Het blad lijkt hierdoor haast te zweven. De metalen onderdelen zoals de brug, bouten, moeren, ringen en spanner zijn gezwart. Een traditionele techniek om metaal te beschermen. Niet geheel toevallig steekt de diep zwarte kleur mooi af tegen het natuurlijke hout. 

"Als men bij het zien van de Branch denkt: 'mooie, stoere tafel', dan ben ik tevreden."