Arco

Base

Een onmisbaar basisstuk

Over Base

Base; de naam zegt het al, een basisstuk. Een robuuste, no-nonsense tafel van massief hout en beton - duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Een tafel waarvan je weet dat de volgende generatie er ook aan kan zitten, en leven. De Base is een product uit de Local Wood-collectie van Arco: klasse meubelen uitgevoerd in hout afkomstig uit de buurt van de fabriek.

Elk mens is anders, elk interieur is anders en vraagt om andere wensen en behoeften. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Arco de tafels aan kan passen aan uw wensen. Zo maakt Arco uw tafel in de juiste lengte, breedte, hoogte, kleur en afwerking. Zodat deze tafel perfect past in uw eigen interieur en voldoet aan uw persoonlijke wensen. 

Bijpassend verlengsstuk is Base bench, de stevige eetkamerbank die exact dezelde vorm heeft als de eettafel. De bijpassende zachte kussens maken de bank extra comfortabel en laten een zachtere kant zien. 

De tafel Base kunt u uiteraard ook combineren met één van de eetkamerstoelen uit onze uitgebreide collectie. We adviseren u graag bij het vinden van de juiste match!