Jori

Tigra divanbase

Designer : Verhaert New Products & Services

Over Tigra divanbase

Bij aankoop van een Tigra divanbase bank of hoekbank van Jori mag u helemaal gratis, extra  comfortopties kiezen, ter waarde van 15% van de aankoopprijs.

Denk hierbij aan een verstelbare armleuning, een extra kussen, een poef, een bijpassende bijzettafel, of een hoofdsteun.  

Een unieke aanbieding die uw Jori bank verheft tot ultiem zitcomfort

Een sobere vormgeving en toch zo'n grote indruk achter laten, dat kan alleen als een bank is ontstaan uit puur vakmanschap.

De Tigra divanbase van Jori staat door z'n soberheid en eenvoud voor tijdloze elegantie. En dan heeft u er nog niet eens in gezeten. Door de rijk gevulde kussens oogt de bank niet alleen uitnodigend, maar houdt hij u ook urenlang vast. De Tigra divanbase richt zich tot de liefhebbers van optisch laag design, maar met een functioneel comfort. De hoekbank is op te bouwen uit verschillende elemeten, in twee zitkussen breedtes en elementen met vaste of traploos verstelbare armleggers.   

Ervaar zelf het comfort en de rijke uitstraling van de Jori Tigra in onze winkel, neem de plattegrond van uw woning vast mee zodat we kunnen meedenken in de best passende opstelling.

Wilt u thuis vast puzzelen met de mogelijkheden? Ontdek uw favoriete opstelling met behulp van de configurator