Artanova

Metis

Over Metis

In de Griekse mythologie wist METIS zich om te zetten in vele vormen om Zeus lange tijd te kunnen weerstaan.

Om de charme van de verschillende varianten van het METIS programma te weerstaan, is echter zeer weinig kans van slagen. Dit programma heeft vele gezichten en zal daardoor mensen van alle leeftijden aanspreken. De elegante massief iepenhout tapse poot geeft het meubel een charmante retro-look zonder klassiek te worden. Daarnaast zit er in de zijkant van de armleuning een prominente ronde knop in stof of leder. De armen en rug zijn volledig voorzien van stijlvolle stiksels. Een echte blikvanger.

Maar METIS heeft ook een ander gezicht. De voet variant in roestvrij staal roept een hele andere sfeer op. Ook kan de knop in de armen worden weggelaten in deze uitvoering. De naden kruisen elkaar in het midden van de arm.

Welke variant u ook kiest, de voordelen zijn hetzelfde: METIS is een tijdloze modulaire elementenbank met een sterk karakter en onweerstaanbare charme. Design, vakmanschap, comfort en de kwaliteit van het materiaal vormen een harmonische eenheid. Dit uit zich in het bijzonder door de indrukwekkende kwaliteit van de opbouw van de vulling van de zitkussens. Deze bestaan uit traagsschuim. Dit geeft de perfecte steun aan het lichaam

Speciaal voor METIS heeft de ARTANOVA Design Group nog andere woonaccessoires ontworpen: een kleine tafel, Hockerpoufs in verschillende variaties met bijpassende houten bladen als bijzettafel.