Artifort

Mare

René Holten, 2003

Over Mare

De Mare is een tijdloze bankencollectie van Artifort met strakke lijnen en subtiele details. Een design van de gerenommeerde Nederlandse ontwerper René Holten. Kenmerkend aan de Mare zijn de inkepingen in het midden van de zitting en de ranke sledevoet die van uit de achterzijde doorloopt tot in de voorzijde van de bank. De bank oogt hierdoor heel elegant. De Mare bank zit bijzonder comfortabel en past zowel in een modern als een klassiek interieur.Creëer de ideale Mare

Klein, groot, recht of speels, met vaste rug- of losse rugkussens: het kunnen creëren van een persoonlijke opstelling is het idee achter de Mare. De basis van de Mare is een 2-zits, 2.2-zits, 2.5-zits of een 3-zitsbank. Deze kun je naar eigen wens aanvullen met losse elementen zoals een chaise longue, schakelbank, dormeuse of poef. Dit maakt verrassende combinaties mogelijk.
 

Ontdek alle mogelijkheden van Mare bij BinnenUit 

De Mare is verkrijgbaar met een enorm scala aan prachtige stoffen en ledersoorten. Kies je favoriete model en maak je keuze uit brede of smalle armleuningen. Om de juiste zithoogte te bieden is er keuze uit twee zithoogtes: 43 of 45 cm. Je stelt een royale hoekbank samen, of een comfortabele set met de bijpassende love-seat, poef of bijzettafel.

Bekijk alle mogelijkheden in het Mare magazine

De Mare bank valt onder het snelleverprogramma van Artifort. Dat betekent dat de bank in een aantal uitvoeringen binnen 4 weken af-fabriek kan worden geproduceerd.

Bekijk alle mogelijkheden van het snelleverprogramma