Design on Stock

Aikon

Design: Marike Andeweg

Over Aikon

Aikon 1-arm & chaise lounge combineert zitgemak met een heerlijke loungeplek. Als je bezoek hebt, creëer je eenvoudig extra zitplek op de chaise longue door het bijpassende kussen met rol, dat de zitdiepte verkleint. Aikon is een bank waarin vormgeving en comfort elkaar optimaal aanvullen. Een bank met een verfijnde detaillering. Het horizontale pootje versterkt de vormgeving van de bank. De royale kussens zien er uitnodigend uit (en zijn dat ook), de armleuning is zo gemaakt dat je er een hele avond tegenaan kunt liggen en de zitkussens zitten vast, zodat ze niet verschuiven.

Bij Binnenuit staat de hoekbank in de stof Milton, een warme duurzame stof in de kleur Dune, gecombineerd met cognac en antraciet kussen vormt het een smaakvol geheel. 

Design on Stock introduceert met trots de nieuwe stof Amdal, een wollen stof met een zachte touch en een opvallende weving. Amdal verschijnt in maar liefst 10 kleuren, waarvan een aantal exclusief voor de collectie van Design on Stock zijn ontwikkeld.