Edra

Grande Soffice

Over Grande Soffice

De naam van dit nieuwe model van Edra vindt z’n oorsprong in de erg royale zitverhoudingen van 110cm!  (“Grande”!) , en het erg uitnodigende zacht-aardige beeld! (“Soffice”).

De zitkussens van de Grande Soffice hebben nét zoals de Standard én Essential een basis van PU schuim met daarboven een belangrijk deel door EDRA geïnnoveerde en ondertussen gepatenteerde Gelly Foam. Dit gaat ervoor zorgen dat je net zoals bij de andere modellen niet “op” dan wel “in” bank zal zitten!

Het typische “zachte” beeld van de kussens is het resultaat van een dekbedje dons, dat zich bovenop het Gellyfoam bevindt.

Het zitkussen uit Gellyfoam is bovenin in een boog uitgesneden. De “holte” is dan opgevuld met dons.

Door de kern van Gellyfoam zal het kussen niet volledig doorzakken, zodat zitcomfort steeds gegarandeerd blijft. Uiteraard zal het dons "verschuiven” in het gebruik, maar door af én toe het dons naar binnen (in de uitgesneden vorm) te duwen blijft alles ook op lange termijn perfect!

De bijpassende voetenbank biedt een optimaal comfort wanneer je deze toepast als verlengstuk van de zitting.  Bij de toepassing van de voetenbank zak je helemaal weg in de bank en krijgt je rug optimaal steun!! FANTASTISCH!