Harvink

Forum

Eigenzinnig elegant.

 

Over Forum

Nieuw van Harvink: Hoekbank Forum, elegant, rank, comfortabel en modern, steekwoorden die in het kort omschrijven waar hoekbank Forum voor staat en dan heeft u er nog niet in gezeten! De bank biedt een goede steun, dit komt doordat Harvink de beste koudschuim vullingen toepast. De romp wordt gedragen door het estetisch gestilleerde, zichtbare frame van geschuurd chroom of in zwart of aluminium gelakt.

Afmetingen:

2,5 zitsbank 202 x 81 x 78 hg 
3 - zitsbank 222 x 81 x 78 hg
3,5 - zitsbank 242 x 81 x 78 hg
2,5 zitsbank 1 arm 181 x 81 x 78
3,5 zitsbank 1 arm 221 x 81 x 78
chaise longue 101 x 181 x 78

los rugkussen met rol 65 x 40 x 20

Stof

Twijfelen is de weg naar een juiste keuze. Soms kom je er niet helemaal uit. Twijfel je bijvoorbeeld tussen een frisse, wollen bekleding of  stoer leer. Dan wordt een knoop doorhakken simpeler als je onthoudt dat je de hoes er gemakkelijk af kunt ritsen. Bestel je eventueel later een compleet nieuwe stoffering.

Leer

Leer is een geweldig natuurproduct. En met de natuur wil Harvink zorgvuldig omgaan. Alle leersoorten worden afgenomen bij looierijen die milieubewust werken met huiden van Europese runderen. Deze runderen komen van kleine boerderijen waar de aandacht voor het welzijn van de dieren groot is. Vanzelfsprekend gaat het hier altijd over topkwaliteit leder

Chroom of zwart of hout

Standaard wordt het frame van de Forum in geschuurd chroom afgewerkt. Is dit niet precies wat u in gedachten had? Ook geen probleem, want het frame kan ook met een andere kleur worden geleverd.  

Comfort

Typisch zo’n voorbeeld van onzichtbaar verschil: de vulling. Harvink kent het belang hiervan en gebruikt dus het beste koudschuim voor de meubels. Koudschuim volgt de contouren van je lichaam, ondersteunt het perfect en garandeert jarenlang zitcomfort.