Edra

Essential

Design Francesco Binfaré

Over Essential

Essential is een elegante bank. Mede dankzij het slimme kussen, dat zichzelf kan vormen naar alle mogelijke posities. U kunt het traploos aanpassen in verschillende standen, waardoor u de bank iedere keer een andere functie en uiterlijk geeft. Essential is een knusse bank, omdat het de ontmoeting tussen mensen zal stimuleren. U zult verteld staan van het zitcomfort, gecreëerd door de meest luxe vulling. Essential is objectief, nuchter en essentieel wanneer u van uitgesproken, gedurfd en luxe houdt.

Het interne frame is gemaakt van staal. De vulling is zacht, maar stevig gemaakt van flexibel polyurethaan en synthetische watten. De bank is is verkrijgbaar in stof, leer en fluweel in verschillende kleuren. De poten van de bank zijn gemaakt van Metallic ABS met antislip uiteinden die de bank stevig op zijn plaats houden.

Essential is verkrijgbaar in verschillende elementen om de juiste samenstelling voor elke situatie te kunnen verkrijgen.
Een Twee-, drie-, of vier-zits. Met of zonder hoeken, een bocht of halve maan of in cirkels, als voetenbank, chaise longue of fauteuil.

Hulp nodig met het uitzoeken? Kom naar de Jonge Hoek van Dijke en één van onze adviseurs zal u helpen!