Montis

Daley

Over Daley

De Urban Zitbeleving

De DALEY vergroot je dagelijkse gevoel van vrijheid. De mogelijkheid om te spelen met de losse elemeten en rugkussens, maakt Daley tot een eigentijdse bank, die weinig plaats in neemt. Combineer diepe en ondiepe elementen., grote en kleine rugkussens. Het minimalistische silhouet met zijn strakke belijning, geeft deze moderne hoekbank een ingetogen uitstraling. Perfect voor compacte ruimtes . Het zorgvuldig uitgewerkte koppel systeem is makkelijk te veranderen. Veelzijdig en flexibel, een luxe die past bij de wensen van het moderne leven.

Opties:

Er zijn twee verschillende rugkussens te kiezen die zowel voor de Daley als Daley „Soft“ geschikt zijn:
- Standaard rugkussens: 50 x 50cm / 50 x 75 cm / 50 x 100cm

- Rugkussen met steunrol: 50 & 75cm.
Voor het standaard rugkussen is een steunrol beschikbaar. De rol is heeft een massief beuken kern bekleed met polyether schuim. De steunrol is in leer en stof te bekleden.

- Het zitkussen is gevuld met een 100% verendons. De vulling is verdeeld over verschillende compartimenten.

- Comfort rugkussen: 65 x 40 cm / 80 x 40cm / 95 x 40cm Het kussen is gevuld met een 100% verendons. De vulling is verdeeld over verschillende compartimenten.

- Het onderstel van de Daley is van Aluminium en kan in verschillende afwerkingen: hoogglans gepolijst hoogglans zwart verchroomd mat zwart gepoedercoat

Zit je graag actief? Ga dan voor het standaardkussen. Hou je van extra steun in de rug? Voeg het comfortkussen toe. Met de voorzetkussens optimaliseer je de royale beleving. Kom eens rustig uit proberen, wat uw favoriete zithouding is en we vinden samen je perfecte zithoek!