Leolux

Ascana

Design: Axel Enthoven

Over Ascana

Wilt u tijdloos genieten van een bankstel met een rijke uitstraling en het allerhoogte comfort? Dan kunt u kiezen voor het nieuwe model van Leolux, de Ascana. De basis is een elegante vormgeving, waarin de kenner van de designers van Leolux Axel  Enthoven herkent.
Axel maakt met zachte en rond lijnen een bankenprogramma met compacte maken, vele comfortopties, een hoge functionaliteit die de Ascana voor zowel langere als kortere mensen even comfortabel maken

De Ascana heeft verstelbare zittingen die u eenvoudig kunt bedienen, de knopjes zijn subtiel weggewerkt.
De bank heeft twee versies, 'low en plus'.  De versie met hoofdsteunen (plus) laat u moeiteloos tussen twee hoogtes variëren en door de hoofdsteun iets te kantelen kunt u het comfort verder finetunen. En dan is er nog de bijpassende pouf, als kers op de taart, voor de zachte ondersteuning van uw voeten.

Leolux bouwt haar legendarische comfort op drie pijlers: kennis, kunde en de beste materialen. Zo wordt elke Leolux bank een belevenis. Maak kennis met Ascana, het stijlvolle bewijs dat comfort eindeloos kan voortduren.

 

De Ascana is leverbaar als 2,5-zits bank en een 3-zits bank. Er zijn twee versies, Low en Plus. de plus wordt geleverd  met hoofdsteunen die u verstelt met hulp van een gasveer. Voor het finetunen van het comfort kantelt u de steun, door de bovenzijde naar u toe te trekken.

kenmerken

Er is een bijpassende pouf verkrijgbaar met deze bank. zodat u heerlijk kunt loungen op de bank wanneer u bijvoorbeeld tv aan het kijken bent. 

Ascana is uitgevoerd met elektrisch verstelbare zittingen, die u verstelt met de subtiele knoppen aan de buitenzijde van de arm. U vergroot de zitdiepte traploos met maximaal 10 cm. Op accu of netstroom.

De poten (standaard aluminium) en tussenregel (standaard Quartz)  onder de zitting worden optioneel uitgevoerd in elke Leolux epoxykleur of in de Leolux, RAL of Sikkens lakken.

Comfortoptie: zithoogte standaard, +2cm, -2 cm.

Optioneel zittingen met pocketveren leverbaar.