Wood & Washi

Wood & Washi

Wood & Washi

Ontdek Wood & Washi raamdecoratie bij Van der Poel Home Textiel, dé specialist op het gebied van vloer- en raambekleding in het prachtige Zeeland! We zijn verheugd u de adembenemende Wood & Washi producten te mogen presenteren in onze winkel te Heinkenszand.

Ontdek bij ons de schitterende collectie van Wood & Washi, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en eigentijdse ontwerpen. Deze prachtige producten combineren natuurlijke materialen met verfijnde Japanse esthetiek, waardoor ze een unieke en elegante uitstraling hebben. Als een van de weinige Wood & Washi dealers in Zeeland, nodigen wij u graag uit in onze showroom, die vanuit o.a. Goes, Middelburg, Walcheren, Vlissingen en Zierikzee eenvoudig te bereiken is!

Wood & Washi raambekleding

Productinformatie

Creëer een warme en sfeervolle ambiance in uw interieur met de Wood & Washi raambekleding, zoals de stijlvolle houten jaloezieën, rolgordijnen van Japans rijstpapier en bijzondere Washi-panelen. Deze bieden niet alleen privacy en lichtregulering, maar voegen ook een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw leefruimtes. Bovendien zorgt het Japans rijstpapier voor een uniek soort lichtinval, die met geen enkel ander type raambekleding te vergelijken is!

Breng uw creatieve visie tot leven met de prachtige Wood & Washi decoratieve panelen, perfect voor het verfraaien van uw ruimtes of het creëren van sfeervolle scheidingswanden. De diversiteit aan ontwerpen en kleuren stelt u in staat om uw interieur naar wens aan te passen. Zo kunt u uw rolgordijn of verticale panelen helemaal naar eigen wens indelen, qua materiaal, structuur en-/of kleur!

De gehele raambekleding collectie van Wood & Washi bestaat uit de volgende producten:

  • Panels (verticale panelen)
  • Banners (verticale lamellen)
  • Rollo’s (rolgordijnen)
  • Flow (horizontaal paneelsysteem)
  • Slides (horizontale houten jaloezieën)

Bij Van der Poel Home Textiel geloven we in het creëren van een interieur dat uw persoonlijkheid weerspiegelt. Ons deskundige team vakmensen staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het combineren van verschillende Wood & Washi producten, om uw droominterieur te realiseren.

Ontdek de prachtige wereld van Wood & Washi bij Van der Poel Home Textiel, in hartje Zeeland. Bezoek onze winkel en laat u inspireren door onze hoogwaardige en stijlvolle collectie! Samen maken we uw huis tot een warme en unieke leefomgeving. Graat tot ziens!

Over Wood & Washi

Met een combinatie van innovatieve technologieën en het hoogste vakmanschap, aandacht voor detail en een subtiel gevoel voor de esthetiek van het Land van de Rijzende Zon, lanceert Wood & Washi al sinds 1998 revolutionaire oplossingen voor de inrichting van moderne, milieuvriendelijke ruimtes.

Alle producten van Wood & Washi voldoen aan de hoge internationale normen op het gebied van vakmanschap, kracht, duurzaamheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Ze garanderen niet alleen een unieke uitstraling en elegantie in elk interieur, maar maken uw leven ook comfortabeler dankzij hun veelzijdigheid.

Het gebruik van Wood & Washi systemen in het interieur benadrukt de verfijnde smaak van de eigenaar en vormt een essentieel onderdeel van een doordachte en bewuste inrichting, waardoor het een buitengewone, unieke uitstraling krijgt.

Ervaar zelf de unieke eigenschappen van Wood & Washi systemen, en bezoek onze showroom in Heinkenszand!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl