Maak van uw keuken een leefkeuken

Kom langs

Maak van uw keuken een leefkeuken
Schouwersweg 7
4451 HS Heinkenszand
0113-728168

Pieters Keukens

De keuken-afdeling bij BinnenUit was een tijd lang helaas onbemand. Wij zochten een geschikte kandidaat; iemand met passie voor de mooiste keukens. Maar vooral iemand die uw droomkeuken werkelijkheid laat worden. Met veel plezier stellen wij u voor aan Rudy van Waterschoot. Hij is de drijvende kracht achter Pieters Keukens. De bakermat ligt in de Heikant, in Zeeuws-Vlaanderen.

Pieters Keukens heeft een goede naam opgebouwd in Zeeuws-Vlaanderen en België.
De vakmensen van Pieters ontwerpen en maken Nederlandse topkeukens op maat.
Zij ontzorgen u met raad en daad: ook complete keukenverbouwingen verzorgen zij tot in de puntjes

Ontzorgen

Desgewenst regelen wij complete keukenverbouwingen. Onze vakmensen ontzorgen u met raad en daad. Complete keukenverbouwingen verzorgen wij tot in de puntjes. U heeft er geen omkijken naar.

Service

Onze naam is gebouwd op kwaliteit. De plaatsing van de keukens en de service na levering zijn in handen van onze ervaren monteurs. Wij garanderen dat u vele jaren onbezorgd van uw aankoop kunt genieten.

Van ontwerp tot realisatie

Van ontwerp tot realisatie: de adviseurs van BinnenUit Keukens ontzorgen u volledig. Onze medewerkers zijn echte vakmedewerkers die de hoogste kwaliteit en afwerking nastreven. En heeft u in de keuken bijvoorbeeld eetkamerstoelen nodig, dan leveren wij die in samenwerking met de andere winkels van BinnenUit.