Ervaar de mooiste interieurwinkels van Zeeland

Kom langs

BinnenUit Woonplaza
Schouwersweg 7
4451 HS Heinkenszand

BinnenUit is een unieke woonwinkel. Vier uiteenlopende winkels hebben zich verenigd onder één dak, zodat u hier uw complete woninginrichting kunt samenstellen! Van meubels en woningtextiel tot bedden en buitenmeubelen.

Bezoek onze winkels BinnenUit Bedden & Slapen (Van Cadsand), BinnenUit Meubelen (De Jonge Hoek van Dijke), BinnenUit Woningtextiel (Van der Poel Hometextiel) BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio) en BinnenUit Keukens (Interborg keukens).

 • DeJongeHoekvanDijke-Opstelling1_08web.jpg

  Ontdek de kwaliteit van wonen

  BinnenUit Meubelen

  Maak van uw huis een thuis en ontdek de kwaliteit van wooncomfort! De medewerkers van De Jonge Hoek van Dijke Meubels helpen u hier graag bij – wij adviseren u graag over de mogelijkheden en stellen een persoonlijk en evenwichtig interieur samen.

 • vdPoel03-03web1.jpg

  Ontdek de kwaliteit van maatwerk

  Van der Poel Hometextiel

  Kleren maken de man. Hometextiel maakt uw woning. Want met de juiste gordijnen, een goede vloer en mooie wanden wordt uw huis een thuis. Bij Van der Poel Hometextiel onderzoeken wij uw woonwensen en maken vervolgens producten op maat. Werkelijk op maat.

 • bannerwinkels.jpg

  Ontdek de kwaliteit van ontspannen

  Van Cadsand Slaapcomfort

  Bij van Cadsand Slaapcomfort hebben we iets met slapen. Al meer dan 25 jaar expertise in slaapcomfort.

  Daarvoor gebruiken we Zeeuws vakmanschap, de exclusieve materialen en vooral wetenschappelijke inzichten en innovaties. In onze eigen fabriek in Nederland maken onze vakmensen de van matrassen, kussens en boxsprings volledig op maat.

  In ons assortiment vindt u tal van kwalitatieve artikelen voor een ontspannen nacht. Onze slaapexperts geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

   

 • foto website.jpg

  Ontdek de kwaliteit van outdoor

  Palladio buitenmeubelen - buitenverlichting

  Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen - buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.