Sunway

Vouwgordijnen

verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Op zoek naar prachtige, kwalitatief goede vouwgordijnen? Dan zijn vouwgordijnen van SUNWAY precies wat voor u! Sunway is vanouds als dé specialist op het gebied van vouwgordijnen. Vouwgordijnen zorgen voor sfeer in uw interieur en zijn daarnaast zeer decoratief.

Vouwgordijnen: stoffen en kleuren

SUNWAY's vouwgordijnen collectie is niet zomaar een collectie. De collectie is namelijk samengesteld in samenwerking met Kendix, een welbekende stoffenproducent. De stoffen zijn dus van hoogwaardige kwaliteit met een collectie die bestaat uit de meest exclusieve stoffen, intense kleuren en schitterende dessins.

Tijdens het uitkiezen van uw vouwgordijnen heeft u de keuze tussen transparante- en verduisteringsstoffen. Een transparante stof zorgt voor schitterend gefilterd licht in uw (woon)kamer. De dichtheid van de stof bepaalt vervolgens de mate van privacy en hoeveelheid lichtinval. Een dichte stof daarentegen is niet lichtdoorlatend en zorgt daardoor voor volledige privacy wanneer de gordijnen gesloten zijn. Uitstekend geschikt voor in uw slaapkamer!

Vouwgordijnen: modellen en bedieningen

SUNWAY heeft 3 verschillende modellen vouwgordijnen in de collectie. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden, namelijk de volgende drie opties:

  • De Top-Down optie: u kunt het gordijn van boven naar onder of onder onder naar boven bedienen. Zo kiest u zelf uw gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy
  • Ketting- of frontrembediening
  • SmartCord bediening

Nieuw: de SmartCord vouwgordijnbediening

Nieuw van SUNWAY! De innovatieve SmartCord bedieningsoptie. Bij deze bedieningsoptie hangt de stof onder een zeer moderne, zichtbare bovenrail. Het vouwgordijn wordt hierbij bediend door middel van een intrekbaar koord. Dit is niet alleen vernieuwend, maar ook praktisch en uitermate kindvriendelijk! Anders dan de bedieningskettingen, kan een kind in het SmartCord nooit verstrikt raken. Vooralsnog is SUNWAY de enige en tevens eerste leverancier die het SmartCord als bedieningsoptie voor vouwgordijnen aanbiedt!