Sunway

Verticale jaloezieën

Combineren sfeer en functionaliteit perfect!

Verticale jaloezieën: de optimale combinatie van lichtfiltering & privacy! Lichtinval is een bepalende factor voor de sfeer in uw interieur. De sfeer in uw interieur wilt u natuurlijk zoveel mogelijk naar uw eigen zin hebben. Dat u de hoeveelheid lichtinval op ieder gewenst moment aan kunt passen, is dan natuurlijk ideaal. En wilt u wat meer privacy? Dan kunt u uw verticale jaloezieën gemakkelijk sluiten of draait u ze gewoonweg wat verder dicht. Met verticale jaloezieën heeft u dus altijd de door u gewenste lichtinval in huis.

Verticale jaloezieën: materialen & stoffen

Sunway's collectie verticale jaloezieën bestaat uit enkele verschillende hoogwaardige materialen en stoffen. Zo kunt u uw jaloezieën in zowel textiel, aluminium en kunststof verkrijgen. Alle materialen hebben zo ieder hun verschillende functionele- & decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Wilt u weten welke kleurmogelijkheden de Sunway jaloezieën hebben en wat het effect heeft in u woon- of huiskamer? Kijk dan op de digistudio

Textiel

De collectie verticale jaloezieën bestaat uit mooie, sfeervolle, naturel kleuren en is verkrijgbaar in diverse transparanties. Zo kunt u kiezen uit de volgende stoffen:

  • Transparante stoffen
  • Dichte stoffen
  • Technische stoffen, zoals screenstoffen
  • Stoffen voorzien van een speciale coating

Alle stoffen hebben zo hun eigen verschillende voordelen en eigenschappen. Zo zorgen transparante stoffen voor een mooie lichtfiltering en zorgen dichte stoffen voor de optimale privacy in gesloten stand. Daarnaast zijn technische stoffen - zoals screenstoffen - uitermate geschikt voor beeldschermgebruik en dus ideaal voor in uw kantoor of werkruimte thuis. Stoffen die voorzien zijn van een speciale coating hebben ook hun eigen eigenschappen. Zo hebben stoffen met een Topar-coating een hoge reflectie van zonnewarmte en zijn stoffen met een Dustblock-coating weer eenvoudig te reinigen, antistatisch en weren bovendien vuil en vocht.

Aluminium

Verticale jaloezieën met aluminium lamellen passen vaak perfect in een strakke inrichting. Daarnaast bieden aluminium lamellen veel voordelen. Aluminium lamellen zijn namelijk zeer vormvast, brandbestendig, vochtbestendig en goed reinigbaar. Aluminium lamellen zijn leverbaar in een lamelbreedte van 50 mm, 70 mm en 89 mm.

Kunststof

Naast aluminium lamellen hebben ook kunststof lamellen veel voordelen. Net als de aluminium variant zijn namelijk ook de kunststof lamellen zowel brandvertragend, vochtbestendig en makkelijk te reinigen. Kunststof lamellen zijn te leveren in lamelbreedtes van 52 mm, 70 mm, 89 mm en 127 mm.

Toepassing

Net als paneelgordijnen zijn ook verticale jaloezieën uitermate geschikt voor grote ramen en schuifpuien. Ook voor ramen met afwijkende vormen, zoals erkers, hoekramen en schuine ramen, zijn verticale jaloezieën de perfecte keus!