Rolxx

Rolgordijnen (XXL)

Extra brede rolgordijnen tot wel 6 meter breed

Net als Van der Poel Home textiel is Rolxx een echt familiebedrijf. Al meer dan 10 jaar staan de Rolxx rolgordijnen synoniem voor een strakke vormgeving, een detaillistische afwerking en een hoge graad van personalisatie, ook op XXL-formaat. Wat Rolxx uniek maakt is dat het bedrijf rolgordijnen kan leveren tot wel 6 meter breed. 

De rolgordijnen van Rolxx zijn degelijk en sterk van materiaal. Daarnaast kunnen de rolgordijnen geheel naar wens worden gepersonaliseerd, van de transparantiegraad tot het formaat, de kleur en de stof van het gordijn. Ook is het mogelijk om de rolgordijnen te bedienen met een afstandbediening of domotica. Mocht u liever het rolgordijn willen bedienen met een ketting is dit natuurlijk ook mogelijk. 

Klik hier om verder te lezen over de mogelijkheden. Meer benieuwd naar foto's van realisaties? Klik dan hier

Van der Poel Home textiel is één van de vier verkooppunten van dit Belgische merk in Nederland en de enige in Zeeland. Mocht u interesse hebben in dit product en meer willen weten, staan onze advizeurs graag voor u klaar om onder het genot van een kopje koffie met u mee te denken en u te adviseren. Graag tot ziens bij Van der Poel Home textiel te Heinkenszand.