Rolxx

Rolgordijnen (XXL)

Top kwaliteit uit België, extra brede rolgordijnen tot wel 6 meter breed en elektrisch bedienbaar mogelijk. 

Bent u op zoek naar rolgordijnen van topkwaliteit? Of wat anders dan een doorsnee rolgordijn? Dan zijn rolgordijnen van Rolxx precies wat u zoekt! Rolxx gaat namelijk door waar iedere andere leverancier stopt, met rolgordijnen tot wel 6 meter breed! Én, exclusief te verkrijgen bij Van der Poel Home Textiel. Daarnaast is Rolxx net zoals Van der Poel Home textiel een echt familiebedrijf en staan de rolgordijnen van Rolxx al meer dan 10 jaar synoniem voor een strakke vormgeving, een detaillistische afwerking en een hoge graag van personalisatie. 

Topkwaliteit uit België

Rolxx rolgordijnen zijn van Belgische makelij en garanderen u een aankoop van topkwaliteit. Oftewel, jarenlang plezier van uw product! De kwaliteit ziet u terug in alles: natuurlijk in het doek, maar ook zeker in bijvoorbeeld de ophangsystemen en alle andere details van het product. Waar bij een gemiddeld rolgordijn de bediening na een aantal jaren nog wel eens stuk wil gaan of wat zwaarder gaat lopen, draait het rolgordijn van Rolxx nog altijd even soepel door. 

Bovendien worden alle rolgordijnen van Rolxx grondig gecontroleerd door een medewerker, voordat deze de productiehal verlaten. Zo wordt het doek op fouten of andere afwijkingen gecontroleerd, en de werking van het rolgordijn nauwkeurig getest. Zodra er ook maar iets afwijkt, wordt deze gewoonweg niet gebruikt. Als na de controle alles in orde bevonden wordt, wordt het rolgordijn netjes verpakt en klaargemaakt voor transport. Bij aflevering kan de monteur uw rolgordijn dus met een gerust hart uitpakken en monteren!

Rolgordijnen XXL: tot wel 6 meter breed!

Wat de rolgordijnen van Rolxx extra uniek maakt, is dat Rolxx XXL rolgordijnen aanbied: tot wel 6 meter breed! Een breedte die geen enkele andere fabrikant aan kan bieden. En bovendien zonder dat het doek gaat ‘doorhangen’. Gezien de huidige bouw, met vaak grote en brede raampartijen, is een XXL rolgordijn als die van Rolxx vaak een uitkomst. Een rolgordijn uit één stuk is dan veel mooier om te zien dan twee naast elkaar, waar altijd een naad zichtbaar is.

Elektrische rolgordijnen

Rolgordijnen die u eenvoudig vanaf de bank kunt bedienen, met uw smartphone of afstandsbediening, Rolxx biedt het aan. Oftewel: raamdecoratie die met de tijd meegaat. Hiervoor werkt Rolxx samen met Somfy, een expert op het gebied van aandrijving van (binnen)zonwering. Door de samenwerking met Somfy, draaien de motoren in de buis van het rolgordijn altijd op een minimaal volume, waardoor u ze bijna niet hoort draaien. Zeker voor de bredere rolgordijnen is elektrische bediening noodzakelijk: handbediend wordt dan gewoonweg te zwaar. Dus of u nu heerlijk op de bank zit, lekker op vakantie bent of bij ons in de zaak: uw rolgordijnen van Rolxx kunt u in ieder geval overal bedienen!

Klik hier om verder te lezen over de mogelijkheden. Meer benieuwd naar foto's van realisaties? Klik dan hier

Van der Poel Home textiel is één van de vier verkooppunten van dit Belgische merk in Nederland en de enige in Zeeland. Mocht u interesse hebben in dit product en meer willen weten, staan onze advizeurs graag voor u klaar om onder het genot van een kopje koffie met u mee te denken en u te adviseren. Graag tot ziens bij Van der Poel Home textiel te Heinkenszand.