Sunway

Horizontale jaloezieën

Perfecte privacy- en daglichtregulering

Overdag is de lichtinval perfect te reguleren. 's Avonds kunt u de jaloezieën sluiten voor optimale privacy en sfeer.

Aluminium Jaloezieën 

Aluminium jaloezieën zijn goed toepasbaar in bijzondere ramen zoals dakramen of ramen met een schuine zijde. Ook zijn er talloze mogelijkheden in bedieningsvormen. Denk bijvoorbeeld aan elektrische bediening, handgreep-, koord- of kettingbedieding. 

Het kleurbeeld is eigentijds, met mooi vergrijsde tinten, pastels, felle kleuren en mooie naturelkleuren. Metallic kleuren, zoals koper, goud en zilver ontbreken niet in deze collectie. 

Houten Jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert meteen een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. 

Keuze uit een prachtig aanbod in geverfde tinten, met veel wittonen en vergrijsde tinten als grijsgroen en taupe, aangevuld met een brede serie aan natuurlijke beitskleuren. Naast de standaard zijdeglans finish zijn veel kleuren ook leverbaar met een hoogglans of matte finish. 

Houten jaloezieën bieden veel opties:

  • Verschillende lamelbreedtes
  • Ladderkoord of ladderband in verschillende breedtes en kleuren
  • Comfortabele motorbediening

 

Foamwood Jaloezieën 

De foamwood jaloezieën zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes en zien eruit als houten jaloezieën. 

Wilt u weten welke kleurmogelijkheden de Sunway jaloezieën hebben en wat het effect heeft in u woon- of huiskamer? Kijk dan op de digistudio

Wilt u een beeld krijgen van alle mogelijkheden? Neem een kijkje in het inspiratiealbum van Sunway of kom langs in onze Sunway Exposure Store in BinnenUit om u te laten adviseren. Graag tot ziens bij Van der Poel Home textiel te Heinkenszand