Sunway

Rolgordijnen

verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

SUNWAY biedt u een zeer uitgebreide collectie aan rolgordijnen. De collectie bestaat uit een groot aanbod aan kleuren, stoffen en bijzondere structuren & dessins.

Rolgordijnen: stoffen & hun eigenschappen

Alle hoogwaardige stoffen hebben hun eigen eigenschappen, zowel functioneel als decoratief. Daarnaast hebben alle materialen ook hun eigen toepassingsmogelijkheden.

Transparante stoffen:

  • Filteren het licht erg mooi
  • Perfect voor in uw woonkamer

Verduisteringsstoffen:

  • Weren licht en warmte
  • Ideaal voor kinder- en slaapkamers

Technische stoffen:

  • Technische stoffen zoals screenstoffen zijn uitermate geschikt voor beeldschermgebruik
  • Perfect voor in uw kantoor of werkhoek

Naast bovengenoemde soorten stoffen biedt SUNWAY ook nog enkele stoffen die voorzien zijn van een bijzondere coating. Dit zijn o.a. de Dustblock- en Topar coating. Een Topar coating zorgt bijvoorbeeld voor hoge reflectie van zonnewarmte. Stoffen met een Dustblock coating zijn gemakkelijk te reinigen, antistatisch en weren vuil en vocht. Ideaal dus voor in uw keuken of badkamer!

Modellen en hun functionaliteit

De SUNWAY collectie bevat een aantal verschillende, bijzondere modellen. Deze hebben allen hun eigen toepassing en functionele eigenschappen.

Standaard rolgordijn

Het design van SUNWAY's standaard rolgordijn is slank en compact. Dit model wordt inclusief metalen designsteunen geleverd. Deze zijn dan weer uitgevoerd in pearlchrome met grijze, witte of zwarte accenten. De levering wordt gecompleteerd door de metalen bedieningsketting die voor een luxueuze uitstraling zorgt. De ketting zorgt voor een comfortabele bediening van uw raamdecoratie.

Dakraam rolgordijn

Het rolgordijn-dakraamsysteem voor dakramen van SUNWAY is vergelijkbaar met het systeem van Velux en Fakro. De stoffen die geschikt zijn voor het rolgordijn-dakraamsysteem herkent u aan het dakraamsymbool op de desbetreffende stoffen.

LiteRise rolgordijn

Zoekt u een kindvriendelijk rolgordijn? Dan zijn LiteRise rolgordijnen precies wat u zoekt! Dit model wordt namelijk bediend door middel van de onderlat, waardoor de welbekende bedieningsketting aan de zijkant van het product niet langer meer nodig is.

Smart rolgordijn

Met het kiezen voor een Smart rolgordijn voor draai-kiepramen kiest u niet alleen voor een kindvriendelijk product, maar ook voor een bijzonder product! Anders dan alle andere modellen wordt het Smart rolgordijn namelijk rechtstreeks op het raam gemonteerd. Daarnaast zit het rolgordijn in een zeer compacte cassette. Hierdoor is het product ideaal toepasbaar op draai-kiepramen en in ruimtes waar weinig ruimte is voor een normaal rolgordijn.

Rolgordijn met motorbediening

Houdt u van makkelijk en snel? Dan is het SUNWAY rolgordijn met motorbediening precies wat voor u! Één simpele druk op de knop en het rolgordijn doet wat u maar wilt. Daarnaast is net als de twee laatstgenoemde modellen ook dit model kindvriendelijk! Dankzij de motorbediening is ook dit type raamdecoratie de bedieningsketting namelijk overbodig.

Combi rolgordijn

Mocht u in uw kozijn genoeg ruimte hebben voor twee rolgordijnen achter elkaar, overweeg dan zeker eens SUNWAY's combi rolgordijn! Denk bijvoorbeeld aan een transparante- en verduisterende stof achter elkaar, waardoor u gemakkelijk een dag- en nachtsituatie kan creëren. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een kinder- of babykamer! Daarnaast geeft een combi rolgordijn u de mogelijkheid uw ruimte 's nachts volledig te verduisteren en overdag zowel uw privacy als lichtfiltering volledig te behouden. Kortom, uw ideale raamdecoratie