Sunway

Parametre

verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Bent u op zoek naar iets speciaals? Dan is SUNWAY's Parametre precies wat u zoekt. De Parametre is een bijzondere soort raamdecoratie en bovendien zeer onderscheidend t.o.v. andere soorten raamdecoratie. Bij de Parametre zijn er twee verschillende toepassingsmogelijkheden; Parametre Shades & uw Parametre als Room Divider.

Parametre: materiaal & effect

De Parametre is gemaakt van excentriek, 3D lichtgewicht materiaal met uitgestanste, bijzondere patronen. Hierdoor ontstaat een uitmuntende celstructuur, die op zijn plaats weer voor een prachtig effect zorgt.

De prachtige celstructuur van de Parametre zorgen voor een bijzondere uitstraling van uw interieur. Een patroon dat eruit springt en het gegeven dat u constant kunt spelen met de lichtinval, schaduw, ruimte en dus de sfeer zorgen voor een speciaal effect. De parametre is tevens leverbaar in verschillende tijdloze, prachtige kleuren. 

Parametre: toepassing & combinatie

De Parametre is uitstekend te combineren met SUNWAY's Plissé/Duette. Hierdoor regelt u zelf de door uw gewenste privacy en openheid in bijvoorbeeld uw woonkamer. Daarnaast is de Parametre ook uitstekend toepasbaar als Room Divider. Bijvoorbeeld als afscheiding tussen uw woonkamer en werkruimte thuis of tussen verschillende ruimtes op kantoor. Daarnaast is de Parametre niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg stijlvol. Kortom, de perfecte combinatie tussen functionaliteit en design!