Sunway

Paneelgordijnen

verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Grote ramen, u ziet ze steeds vaker. Ze zorgen voor veel lichtinval en vaak een goed uitzicht. Maar wat hangt u ervoor? Juist, paneelgordijnen! Paneelgordijnen zijn namelijk de ideale raamdecoratie voor grote ramen. Het grote voordeel aan paneelgordijnen is dat u zowel uw uitzicht als lichtinval behoudt, zonder dat uw privacy verloren gaat. Kortom, perfect!

Paneelgordijnen: geheel naar uw wens

Door het grote aanbod stoffen, kleuren en transparanties maakt Sunway u de keuze steeds gemakkelijker. U kunt uw paneelgordijnen geheel afstemmen op uw eigen smaak en interieur. Zo zijn er bijvoorbeeld combinaties mogelijk van een transparante en een dichte stof & kan er een afwijkende kleurbaan in uw paneelgordijn worden toegepast. Om het af te maken kunt u aluminium baleinen en/of aluminium onderlat aan uw paneelgordijn toevoegen. Deze zorgen voor een strakke, moderne uitstraling van uw gordijnen! Ook met bijvoorbeeld vouwgordijnen is dit een mogelijkheid. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende bedieningsvormen.

Paneelgordijnen: erg veelzijdig!

Veelzijdigheid is een belangrijk kenmerk van paneelgordijnen. U kunt ze namelijk om meerdere manieren gebruiken, met verschillende functies. Doet u ze helemaal dicht, open of juist ergens daar tussenin? Het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunt u ze niet alleen als raamdecoratie gebruiken, maar ook als afscheiding van verschillende ruimtes. Zo heeft u niet alleen een functionele, maar ook stijlvolle ‘room divider’!