Sunway

Nubus Shades

Dé nieuwe eyecatcher in uw interieur.

Bent u op zoek naar een bijzonder type raambekleding? Kies dan voor de exclusieve Nubus Shades, bestaande uit: paneel- en rolgordijnen. 

Nubus Shades zijn gemaakt van hoogwaardig en modern kunstof dat prachtig hangt en zorgt voor een mooie lichtfiltering. Door de mix van polyester en polypropyleen zijn de Shades ijzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht. Perfect dus voor uw badkamer of keuken.

Er zijn vier verschillende structureren, ieder met een eigen look en bijzondere uitstraling. 
De Nubus Shades zijn leverbaar in wit, zachte serene kleuren en prachtige heldere kleuren als blauw, geel en terra.

Nubus paneelgordijnen

Voor een strakke, moderne look & feel

De Nubus paneelgordijnen zijn de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen of schuifpuien. Ze geven uw interieur een prachtige moderne look & feel. Bovendien creëert u, door de grote variatie- en combinatiemogelijkheden in kleur, meteen uw eigen unieke sfeer. 

En wat dacht u van een paneelgordijn als room divider? Een afgescheiden werkplek in uw woonkamer of kantoor was nog nooit zo eenvoudig. 

Bedieningsvormen

Handbediening, trekstrangbediening en koordbediening.

Nubus rolgordijnen

Design voor uw raam

Het Nubus rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. 

Wilt u weten welke kleurmogelijkheden de Sunway rolgordijnen hebben en wat het effect heeft in u woon- of huiskamer? Kijk dan op de digistudio

Ketting- en elektrische bediening

Standaard wordt een Nubus rolgordijn uitgevoerd met een kettingbediening met metalen ketting, maar u kunt ook kiezen voor kindveilige elektrische bediening. Er zijn twee varianten die u eenvoudig 'smart' kunt maken:

- De Somfy motor maakt u eenvoudig smart via Somfy Connexxion of TaHoma en is te integreren met Homey, Amazon Alexa en Google Home.
- De nieuwe Ease motor is een slimme motor (en wordt geleverd met access point) en is te integreren met Amazon Alexa en Google Home.