NIEUW | Wood & Washi

Wood & Washi is binnen ons assortiment het aller nieuwste merk en een geweldige aanvulling. Als u op zoek bent naar raambekleding die niet ‘standaard’ is en juist uniek, dan zijn de producten van Wood & Washi perfect.

De producten van Wood & Washi zijn gemaakt van Japans rijstpapier van zeer hoge kwaliteit, wat ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en dus een uniek product. Wat Wood & Washi onder andere onderscheidt van andere merken is dat de ‘standaard’ producten zelfs in verschillende kleursamenstellingen te verkrijgen zijn. Op deze manier kunt u raambekleding uitkiezen die geheel naar uw wens is en uw interieur onderscheiden van andere interieurs.

Wat bij Wood & Washi ook nog anders is dan bij andere merken, is bijvoorbeeld dat de lamellen van de houten jaloezieën afzonderlijk van elkaar woden gekanteld. Dit is een unieke combinatie die geen enkele andere fabrikant biedt. Normaliter, bij alle andere merken, kantelen de lamellen van houten jaloezieën namelijk allemaal gelijktijdig. 

In onze winkel kunt u deze bijzondere en authentieke producten bewonderen. U bent van harte welkom. Graag tot ziens!