Unilux

Fractions

verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Over Binnenuit Woningtextiel: Fractions

Op zoek naar exclusieve raambekleding? Dan zijn Fractions wellicht precies het product waar u naar op zoek bent!

Fractions: Functioneel én stijlvol!

Met de Fractions zorgt Unilux voor een onderscheidend product op de markt van binnenzonwering en biedt u zo een exclusief stukje binnenzonwering. Fractions zijn erg eenvoudig in het gebruik en steken ver boven de concurrerende producten uit als het gaat om het functionele deel van het product: verduisteren. Of het nu gaat om rolgordijnen of houten jaloezieën, geen van allen is zo verduisterend als de Fractions.

Naast het functionele gedeelte van de Fractions speelt uiteraard het decoratieve deel een belangrijke rol bij het maken van een productkeuze voor uw inrichting. Ook dit gedeelte levert bij Fractions geen enkel probleem op. Het product is namelijk stijlvol en strak, wat het bij uitstek gepast maakt voor een modern interieur. Daarnaast is het product in verschillende kleuren leverbaar, waardoor er ook voor u altijd wel een passende optie tussen zit.

WindowStylist App

Het maken van een productkeuze is lang niet altijd een makkelijke keuze. Staat het product wel mooi bij ons thuis? Of zou de kleur wel passen bij de verf of de meubels? Om deze keuze enigzins te vereenvoudigen, heeft Unilux een speciale app ontwikkelt waarmee u de Fractions in uw eigen inrichting kunt visualiseren: de WindowStylist App. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het uitprinten van een papier met een speciaal figuur, waar de app op uw telefoon vervolgens op reageert en het product zo op uw mobiel visualiseert en u de Fractions als het ware in uw woning ziet hangen.

Kortom zijn Fractions eenvoudig in bediening, volledig lichtverduisterend en bovendien uitermate stijlvol! Speel met het licht en ervaar de extra dimensie die de Fractions aan uw inrichting geven! Graag tot ziens bij Binnenuit Woningtextiel te Heinkenszand.