Unilux

Fractions

Verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen

Over Van der Poel Home textiel: Fractions

Op zoek naar exclusieve raambekleding? Dan zijn Fractions wellicht precies het product waar u naar op zoek bent!

Fractions: functioneel én stijlvol!

Met de Fractions zorgt Unilux voor een onderscheidend product op de markt van binnenzonwering en biedt u zo een exclusief stukje binnenzonwering. Fractions zijn erg eenvoudig in het gebruik en steken ver boven de concurrerende producten uit als het gaat om het functionele deel van het product: verduisteren. Of het nu gaat om rolgordijnen of horizontale jaloezieën, geen van allen is zo verduisterend als de Fractions. Daarnaast zijn Fractions geschikt voor vochtige ruimtes en kunnen ze op draai-/kiepramen geplaatst worden. 

Naast het functionele gedeelte van de Fractions speelt uiteraard het decoratieve deel een belangrijke rol bij het maken van een productkeuze voor uw inrichting. Ook dit gedeelte levert bij Fractions geen enkel probleem op. Het product is namelijk stijlvol en strak, wat het bij uitstek gepast maakt voor een modern interieur. Daarnaast is het product in verschillende kleuren en vormen leverbaar, waardoor er ook voor u altijd wel een passende optie tussen zit.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik hier om te kijken naar verschillende projecten in het portfolio van Fractions. 

Kortom zijn Fractions eenvoudig in bediening, volledig lichtverduisterend en bovendien uitermate stijlvol! Speel met het licht en ervaar de extra dimensie die de Fractions aan uw inrichting geven! Graag tot ziens bij Van der Poel Home textiel te Heinkenszand.