P.V.C. Vloeren

verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Over P.V.C. Vloeren

PVC Vloeren

PVC Vloeren, ook daarvoor kunt u bij Binnenuit Woningtextiel terecht. Wij bieden u een breed assortiment aan PVC vloeren van verschillende merken & in verschillende prijsklassen, natuurlijk van topkwaliteit.

Een PVC vloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. PVC vloerbedekking heeft een PU toplaag. Deze vloerbedekking spreekt direct aan door de optische dieptewerking. De vloer is leverbaar in diverse dessins, waaronder marmer, hout en graniet en het ruim geschakeerde kleurenpalet inspireert tot het ontwerpen van vele kleurrijke designs in de vloer. De totale dikte is circa 2 mm en het product is voorzien van een sterke toplaag met structuur. PVC vloeren worden helemaal verlijmd op een geëgaliseerde betonnen vloer.

PVC Vloeren: Assortiment

Bij Binnenuit Woningtextiel leveren wij PVC vloeren van o.a.:

Mflor, Gerflor, TFD, Design flooring & Project flooring.


MFlor

Met een PVC vloer uit de collectie van MFlor kiest u voor een vloer die nauwelijks te onderscheiden is van een natuurstenen of houten vloer. Maár, wel zonder de nadelen van deze twee laatstgenoemden! Een MFlor vloer staat namelijk garant voor duurzaamheid, is comfortabel, eenvoudig te onderhouden en tevens slijtvast. Ook vloerverwarming of vloerverkoeling is bij uw MFlor vloer geen enkel probleem. Dankzij de uitstekende vochtbestendigheid zijn MFlor-vloeren ook plaatsbaar in vochtige ruimtes.


Gerflor

Gerflor beschikt in haar PVC-vloerencollectie over een ruim aanbod aan kleuren (wel meer dan 80!) & designs. Daarnaast vindt u bij Gerlof ook een omvangrijk aanbod aan stroken en tegels. Deze zijn duurzaam en tevens bestand tegen intensief gebruik bij projecten. 

Naast het ruime aanbod en de uitstekende kwaliteit, is ook het onderhoud van Gerflor vloeren erg eenvoudig. Dit is dankzij de oppervlaktebehandeling met PUR. Polymeren is dan ook overbodig. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens milieuvriendelijk. Liefst 65% wordt gemaakt van gerecydlede materialen en het product is uiteindelijk 100% recyclebaar!

Het leggen van een Gerflor PVC-vloer gaat tegenwoordig snel en eenvoudig. Dit is dankzij Gerflor's clic-systeem, wat het leggen van uw vloer vereenvoudigd. De vloeren zijn tevens te leggen in ruimtes die in gebruik zijn. Hierbij komt geen stof vrij en gaat daarnaast bijna geruisloos. Gerflor PVC vloeren zijn de perfecte oplossing voor renovaties en daarom ook uitstekend toepasbaar in onder andere kantoren, hotels, winkels en de horeca. Kortom, een unieke innovatie die u niet alleen geld, maar ook tijd bespaart!