Forbo

BetonDesign

verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Over BetonDesign

BetonDesign is dé 'betonlook' vloer voor uw interieur. Anders dan de naam doet vermoeden, bevat BetonDesign werkelijk geen enkel spatje beton. Echter heeft het wel de specifieke uitstraling die u van een betonvloer verwacht: stoer, strak en duurzaam. Pluspunt is dat BetonDesign wél de voordelen heeft van een betonvloer, maar de nadelen doet verdwijnen. Stofvorming en snelle vervuiling zijn namelijk voorgoed verleden tijd bij een BetonDesign vloer. 

BetonDesign vloer

BetonDesign is ontwikkeld door Eurocol, dat onderdeel is van Forbo. Een merk dat dus bepaald niet vreemd is met vloeren. De vraag naar een 'betonlook' product wordt, ook in Zeeland, groter en groter en u komt dan als snel op bijvoorbeeld een gietvloer uit. Forbo brengt met BetonDesign een vernieuwend, innovatief alternatief hiervoor op de markt. BetonDesign is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en kan direct op een geschikte ondergrond als afwerkvloer worden aangebracht. Als resultaat krijgt u een vloer terug die de eigenschappen heeft van een échte betonvloer. Stoer, strak, vlak en bovendien even duurzaam als een betonnen vloer. Een matte afwerking zorgt voor het effect dat een betonnen vloer uiteindelijk geeft, al kan u ook voor de enigzins glanzende variant van BetonDesign kiezen. Tijdens de verwerking kunnen wij, als gecertificeerd verwerker van het product, nog de nodige structuur in de vloer aanbrengen. Natuurlijk geheel naar uw wens. Dit betekent dat u zelf kunt aangeven of u juist een strakkere vloer wilt zonder al te veel structuur, of juist een wat drukkere, levendigere vloer met meer structuur. U kunt de vloer dus naast de kleur ook qua structuur betreft compleet naar wens aan laten brengen. Binnenuit Woningtextiel is gecerfiticeerd verwerker van BetonDesign en kan het product dus compleet naar uw wens aanbrengen. En of het nu in uw keuken, woonkamer of kantoor is, maakt allemaal niet uit. BetonDesign is namelijk in vrijwel iedere denkbare ruimte aan te brengen!

Wilt u de BetonDesign producten eens van dichtbij bekijken of u persoonlijk laten informeren naar de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs in onze winkel te Heinkenszand, waar u alle 8 kleuren eens rustig kunt bekijken. Graag tot ziens in BinnenUit!