SAHCO

Sahco Hesslein, oftewel SAHCO, is een bekende naam binnen de gordijnencollectie van Van der Poel Hometextiel. En niet alleen bij Van der Poel. SAHCO is namelijk een begrip in de wereld van de woninginrichting. SAHCO is een Duits merk en staat voor een onberispelijke smaak, fascinatie en kwaliteit. Oftwewel: voor een hoogstaand product.

Kwaliteit en luxe

Ieder jaar weer krijgt men het bij SAHCO weer voor elkaar; het samenstellen van een kwalitatief uitstekende collectie met een luxueuze uitraling. Niet voor niets zijn SAHCO stoffen dan ook terug te vinden in de mooiste woningen, hotels en jachten. Ondanks dat de meeste SAHCO gordijnen luxe en elegantie uitstralen, behouden de stoffen toch altijd dat nonchalante. Door de hoge kwaliteit geldt dit niet alleen voor het oog. Ook wanneer u de stoffen aanraakt voelt u direct dat u een kwaliteitsproduct in handen hebt. Dat het merk steeds weer met zulke bijzondere collectie's komt is natuurlijk bijzonder knap, maar niet onverwacht. Het merk werkt namelijk met top designers als Ulf Moritz en Bruno Triplet, waar u het ontwerp van een gordijnencollectie met een gerust hart aan over kunt laten. Ook de huidige collectie is zéker weer het bekijken waard!

Echter heeft SAHCO niet alleen maar chique, exclusieve gordijnen. Het merk beschikt namelijk ook over een collectie prachtige 'basics', die rust en warmte creeëren in huis. Ook deze kunnen natuurlijk een luxe uitstraling hebben. En of het nu linnen of zijde is, SAHCO heeft gordijnen in alle soorten stof. Ook voor u zit er ongetwijfeld wat tussen! Kortom, SAHCO biedt voor ieder interieur een passende gordijnstof. 

Door de kwaliteit en bijzondere collectie's die het merk steeds weer weet af te leveren, is SAHCO dan ook al jaren een vaste leverancier bij Van der Poel Hometextiel. De volledige collectie gordijnen is in onze winkel te bezichtigen. Dus bent u nu benieuwd geworden naar dit prachtige merk? Twijfelt u dan zeker niet om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel in Binnenuit en de collectie op uw gemak door te nemen. Graag tot ziens bij Van der Poel Hometextiel!