Wilt u Kendix gordijnen kopen? Kies dan voor de kwaliteit van BinnenUit en laat u adviseren door onze woonadviseurs.

Kenix: een merk dat al vele jaren te vinden is bij Van der Poel Hometextiel. Kendix is een bekende naam in de woninginrichting en staat bekend om de hoge kwaliteit van haar gordijnstoffen. Een factor die bij Van der Poel hoog in het vaandel staat.

Kendix gordijnen

Met gordijnen van Kendix weet u één ding heel zeker: de kwaliteit is uitstekend. Kendix heeft een erg uitgebreide, eigentijdse collectie met vooral moderne stoffen. Mocht u een modern interieur hebben, is het bekijken van de Kendix gordijnencollectie dus zeker eens de moeite waard! En of u nu een transparante stof zoekt, een inbetween, uni of juist een stof met een bijzonder dessin, Kendix heeft het allemaal. Door het rijke kleurenassortiment zorgt Kendix voor een nóg breder aanbod. Een uitgebreide collectie dus, waar u al gauw een uitstekend bij uw interieur passend gordijn zult vinden. Oftewel, de ‘finishing touch’ van uw inrichting.

Kendix & Van der Poel

Door de gedeelde passie voor stoffen en het streven naar het leveren van de best mogelijke kwaliteit zijn Kendix en Van der Poel al vele jaren een uitstekende combinatie. Mocht u Kendix’ stoffen nu eens van dichtbij willen zien en voelen? Dan nodigen wij u graag uit eens de collectie te komen bekijken en een bezoekje te brengen aan onze winkel te Heinkenszand: BinnenUit. Graag tot ziens!