JAB Anstoetz

Chivasso

Gordijnstoffen

Chivasso: al jaren een vaste waarde in onze gordijnencollectie. En dat is natuurlijk niet voor niets! Wie Chivasso zegt, zegt kwaliteit en laat dat nou precies één van Van der Poel’s belangrijkste aandachtspunten zijn.

Chivasso gordijnen: een collectie vol variatie

Chivasso heeft een zeer brede collectie gordijnstoffen, met stoffen in alle soorten en maten. Eigenlijk heeft Chivasso voor iedereen wel wat. Klassiek of juist modern, voor ieder interieur vindt u bij dit merk wel een bijpassende stof voor uw inrichting. Hoewel Chivasso vooral bekend staat als een merk uit het hogere segment, is dit niet helemaal het geval. Chivasso heeft namelijk stoffen in verschillende prijsklassen. Van het hogere segment tot scherp geprijsde stoffen, Chivasso heeft het allemaal. Voor ieder dus wel wat wils.

En niet alleen prijstechnisch is Chivasso in alle klassen vertegenwoordigt. Ook het stoffenassortiment zelf is erg divers. Een groot aanbod in zowel klassieke als moderne gordijnstoffen zorgt ervoor dat ook u altijd wel bij dit merk terecht kunt voor de – voor u – perfecte stof. Of u nu op zoek bent naar een grof geweven stof, een prachtig glanzende stof of een stof met een bijzondere print,  Chivasso heeft het allemaal. Daarnaast heeft Chivasso bijvoorbeeld ook een uitgebreid aanbod van linnen stoffen, die momenteel erg in trek zijn. Ook qua stofdikte of soort gordijn heeft Chivasso precies waar u naar op zoek bent. Of het nu een dik overgordijn is of juist een inbetween, bij Chivasso – en dus Van der Poel – bent u altijd aan het juiste adres. En natuurlijk, altijd van de hoogste kwaliteit!

Chivasso’s merken

Dit alles vindt u terug onder Chivasso’s drie verschillende ‘merken’: Chivasso, Carlucci di Chivasso en Easy by Chivasso. Carlucci di Chivasso vertegenwoordigt hierbij het hogere segment van Chivasso met  bijzondere stoffen van de hoogste kwaliteit in de collectie. Om van het … duur af te komen, heeft Chivasso haar ‘label’ Easy by Chivasso in het leven geroepen. Een prachtige, eigentijdse collectie gordijnstoffen tegen een scherpe prijs met, natuurlijk, de kwaliteit die u van Chivasso gewend bent. Ergens tussen deze twee ‘labels’ in, vindt u de eigen merknaam terug: Chivasso. Een brede, schitterende collectie gordijnstoffen van de hoogste kwaliteit.

Kortom, ook voor uw interieur vindt u in de gordijnencollectie van Chivasso precies de stof waar u naar op zoek bent! Kom snel eens langs in onze winkel te Heinkenszand en geniet u onder het genot van een bakje koffie rustig van al het moois dat Chivasso u te bieden heeft!

U vindt de gehele collectie van Chivasso bij Van der Poel Woningtextiel in Binnenuit te Heinkenszand.

Bekijk de gehele collectie Chivasso gordijnstoffen