De Ploeg

De Ploeg

Gordijnstoffen

Over De Ploeg

Eigentijds en stoer, modern. Kenmerken die de collectie gordijnstoffen van De Ploeg uitstekend beschrijven. En zoals u dat bij Van der Poel kunt verwachten, is ook De Ploeg een leverancier die uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit werkt.

De Ploeg: stoer en eigentijds

De Ploeg is een merk dat volledig met de tijd meegaat en met haar gordijnen continue inspeelt op de laatste trends en ontwikkelingen. Dit resulteert ieder jaar weer in een eigentijdse, moderne collectie gordijnstoffen, natuurlijk van de hoogste kwaliteit. De Ploeg kan als merk eigenlijk wel gezien worden als de Volvo onder de gordijnstoffen. Degelijk, stoer, betrouwbaar en met altijd mooie designs. Kenmerken waar beide merken bekend om staan. Sterke stoffen waar u gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben. Niet voor niets is De Ploeg dan ook al jaren een begrip bij Van der Poel.

De Ploeg = duurzaam!

Zoals gezegd is De Ploeg een merk dat met de tijd meegaat en dat ziet u dan ook terug in de stoffen. Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk aspect en is dan ook van belang bij vele bedrijven, zo ook bij De Ploeg. Een specifiek gedeelte van de gordijnencollectie van De Ploeg is van 100% recyclebaar materiaal en dus volledig herbruikbaar. Met een gordijn uit dit specifieke gedeelte van De Ploeg’s gordijnencollectie kiest u dus ook nog eens milieubewust en draagt u zo zelfs met uw gordijnen uw steentje bij aan het milieu.

De gehele collectie gordijnstoffen van De Ploeg vindt u in Zeeland’s grootste woonwinkel: Binnenuit! Dus bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige stoffen? Onder het genot van een bakje koffie kunt u op uw gemak de gehele collectie eens goed bekijken. Graag tot ziens!

Bekijk de gehele collectie gordijnstoffen van De Ploeg stoffen