Création Baumann

Zwitserse kwaliteit

Sinds enkele jaren maakt Création Baumann deel uit van de gordijnencollectie van Van der Poel Hometextiel te Binnenuit. Création Baumann is een Zwitsers merk en is dankzij haar bijzondere collectie een werkelijke verfrissing. Daarnaast zijn Création Baumann's gordijnstoffen natuurlijk altijd volgens Zwitserse maatstaven: degelijk en kwalitatief uitstekend.

Creatief van Création

Natuurlijk staat Création Baumann bekend om de hoge kwaliteitsstandaard die het hanteert, maar ook de diversheid aan bijzondere stoffen is een van de belangrijkste kenmerken van het merk. In het oog springende kleuren, patronen en zelfs materialen zijn kenmerken die Création Baumann kenmerken als merk en dus ook als een rode draad door de collectie heen lopen. Vooral het gebruiken van verschillende materialen als raamdecoratie wordt als een bijzonder uithangbord gezien van de collecties. Creatief is Création Baumann wat ons betreft dus zeker!

Echter kunt u niet alleen voor speciale of bijzondere gordijnen bij Création Baumann terecht. Ook voor een uni stof of simpele in-between vindt u terug in de collectie van het merk. Ook voor uw interieur vindt u dus ongetwijfeld de gepaste stof bij Création Baumann.

Speciale functies

Naast alle 'gewone' stoffen binnen de gordijnencollectie van Création Baumann, heeft het merk ook nog een aanbod in stoffen met specifieke, speciale functies. Zo biedt het merk onder andere stoffen aan die geoptimaliseerd zijn voor de controle van binnenkomend (dag)licht en is het bedrijf vooruitstrevend met geluidsabsorberende stoffen.

Création Baumann & Binnenuit

Bij Van der Poel Hometextiel, in Binnenuit, vindt u de gehele, zeer uitgebreide gordijnencollectie van Création Baumann. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze collectie? Komt u dan snel eens langs en laat u inspireren door één van onze medewerkers! Graag tot ziens in BinnenUit te Heinkenszand.