Vincent Sheppard – Tika

Tika

Vincent Sheppard

De Tika collectie zijn prachtige lantaarns die op zonne-energie werken. Dankzij de cocon van synthetische rotan zorgt de handgeweven lantaarn voor een verbluffend schaduwspel. 

Productinformatie

De Tika collectie zijn prachtige lantaarns die op zonne-energie werken. Dankzij de cocon van synthetische rotan zorgt de handgeweven lantaarn voor een verbluffend schaduwspel. De Tika kan op drie manieren, die beide twee maten hebben; zonder base, met steel base of met teakhouten base. Voor een industriële twist staat een steel base prachtig, terwijl de teakhouten base voor een natuurlijke touch zorgt. De Tika is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Deze lantaarns dompelen elke tuin of terras onder in een warme gloed, zet een enkele neer om in de schijnwerpers te staan of zet verschillende maten samen om een eigen kleine Tika-familie te creëren. De op zonne-energie werkende lantaarns laden overdag op en verlichten de gezellige avonden op iedere plek die u wenst. 

Synthetic Wicker Camel

Synthetic Wicker Black

Steel Base Black

Teak Base

Afmetingen:

Tika Lantern No Base:
Ø35 x H40 cm
Ø47 x H59 cm

Tika Lantern Steel Base:
Ø35 x H59 cm
Ø47 x H69 cm

Tika Lantern Teak Base:
Ø35 x H59 cm
Ø47 x H69 cm

Vincent Sheppard Studio

In deze collectie

Vincentsheppard_TikaSmall_Camel_FF_300DPI
Tika Small No Base
Vincentsheppard_Tika_Black_FF_300DPI
Tika Large No Base
Vincentsheppard_Tika_SB_Small_Camel_FF_300DPI
Tika Small Steel Base
Vincentsheppard_Tika_SB_Black_FF_300DPI
Tika Large Steel Base
Vincentsheppard_Tika_TB_Small_Black_FF_300DPI
Tika Small Teak Base
Vincentsheppard_Tika_TB_Black_FF_300DPI
Tika Large Teak Base

Over Vincent Sheppard

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 al binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het bedrijf is een wereldwijde marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. De ontwerpen zijn gemaakt in België en dat is precies waar ze ook zijn afgewerkt, met veel zorg en oog voor detail. De outdoor collectie van Vincent Sheppard bestaat uit kwalitatieve ontwerpen die karakter aan uw tuin of terras toevoegen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens