Vincent Sheppard – Noa

Noa

Vincent Sheppard

De Noa collectie is een eettafel collectie bestaande uit twee maten. Dit assortiment wordt omschreven als puur en krachtig. De brede latten teakhout en elegant onderstel geven elk terras een moderne en natuurlijke uitstraling. 

Productinformatie

De Noa collectie is een eettafel collectie bestaande uit twee maten. Dit assortiment wordt omschreven als puur en krachtig. De brede latten teakhout en elegant onderstel geven elk terras een moderne en natuurlijke uitstraling. Aangezien teak bekend staat om zijn uitzonderlijke duurzaamheid, zullen de Noa dining tables gegarandeerd nog lang en gelukkig leven. Teakhout zal buiten met weer en wind qua kleur veranderen in een aantrekkelijke zilvergrijs kleur. De tafels af en toe reinigen met warm zeepsop helpt om mos te ontmoedigen. 

Teak

Afmetingen:

Dining Table: Ø132 x H75 cm

Dining Table: Ø150 x H75 cm

Vincent Sheppard Studio

Over Vincent Sheppard

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 al binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het bedrijf is een wereldwijde marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. De ontwerpen zijn gemaakt in België en dat is precies waar ze ook zijn afgewerkt, met veel zorg en oog voor detail. De outdoor collectie van Vincent Sheppard bestaat uit kwalitatieve ontwerpen die karakter aan uw tuin of terras toevoegen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens