Vincent Sheppard – Maya

Maya

Vincent Sheppard

De Maya collectie is een duurzame designlamp. Deze opvallende designlamp gemaakt van hergebruikt teakhout is oplaadbaar en kan op zonne-energie. 

Productinformatie

De Maya collectie is een duurzame designlamp. Deze opvallende designlamp gemaakt van hergebruikt teakhout is oplaadbaar en kan op zonne-energie. De natuurlijke houten latjes van de Maya lamp, die vakkundig met de hand vervaardigd zijn uit de eigen teakhout resten van Vincent Sheppard, omarmen de led-module en staat prachtig met de zwart gepoedercoate details. De Maya lamp is in twee maten verkrijgbaar en makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Het frame creëert een warme lichtgloed voor een dromerige sfeer. Ideaal voor buiten met het oog op het vroege voorjaar, zwoele zomeravonden of late najaar.

Aluminium Black

Teak

Afmetingen:

Maya Lamp Small: Ø27 x H34 cm

Maya Lamp Large: Ø28 x H48 cm

Vincent Sheppard Studio

Over Vincent Sheppard

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 al binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het bedrijf is een wereldwijde marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. De ontwerpen zijn gemaakt in België en dat is precies waar ze ook zijn afgewerkt, met veel zorg en oog voor detail. De outdoor collectie van Vincent Sheppard bestaat uit kwalitatieve ontwerpen die karakter aan uw tuin of terras toevoegen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens